Микола
Головний технолог м'ясо-ковбасного виробництва, м'ясокомбінату
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город проживания:
- Ровно
- Готов работать:
- Житомир, Киев, Луцк, Львов, Ровно, Тернополь, Хмельницкий
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4666295
Опыт работы
Технолог
с 05.2018 по 02.2022
(3 года 9 месяцев)
ТМ МізочПродукт, Рівне (Харчова промисловість)
Головний технолог
с 03.2016 по 03.2018
(2 года)
ТОВ "Соколівський мясокомбінат" "Українські ковбаси", Кропивницький (Харчова промисловість)
Головний технолог
с 06.2015 по 02.2016
(8 месяцев)
ПП ВКіК, Світловодськ (Харчова промисловість)
Головний технолог
с 09.2014 по 04.2015
(7 месяцев)
ПП Рикун, Хмельницький (Харчова промисловість)
Технолог, Головний технолог
с 01.2011 по 08.2014
(3 года 7 месяцев)
Виробники та імпортери харчових інгредієнтів, Київ (Харчова промисловість)
Образование
НУХТ
Технологія м'ясо-молочних виробництв. Спеціальність - технологія зберігання, консервування та переробка м'яса, Київ
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)
Дополнительная информация
Професійні навики:
- Знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
- Координація поточних задач, оптимальний розподіл та використання ресурсів, оперативне управління виробництвом;
- Організація розробки та впровадження прогресивних технологічних процесів убоя і первинної переробки тварин, холодильної обробки, технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів та консервів;
- Розробка норм виходів готової продукції, аналіз відхилення норм виходів та оперативне усунення їх;
- Контроль над дотриманням технологічної дисципліни та санітарними нормами на виробничих ділянках;
- Контроль над вірною експлуатацією технологічного обладнання;
- Розрахунок навантаження виробничих потужностей;
- Складання технологічних умов, інструкцій та вимог до сировини, основних та допоміжних матеріалів;
- Розробка норм затрат праці, витрати енергоресурсів, сировини та матеріалів, заходи по випереджуванні і усунення браку;
- Знання складу комплексних харчових інгредієнтів;
- Розробка рецептур ковбасних, м'ясних та кулінарних виробів, ТУ і ТІ для нових та існуючих видів продукції;
- Знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
- Підбір оптимального обладнання та асортименту продукції для забезпечення максимальної рентабельності;
- Розробка та впровадження на підприємстві системи НАССР.
Цілеспрямований, працюю на результат, до роботи відношусь із максимальною самовіддачею.
Одружений, є дитина.
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
Зав. виробництвом, начальник цеху (дільниці), сировар-технолог
Ивано-Франковск, Львов
,
еще 4 города
Керівник підприємства, головний інженер, гол. механік, начальник виробництва
Житомир, Киев, Коростень
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Киев
Начальник виробництва, головний технолог, фахівець R&D (молочна промисловість)
Киев
Директор підприємства, з виробництва, технічний, головний інженер (машинобудування)
Днепр, Киев
,
еще 2 города