Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 марта 2024 PRO

Микола

Головний технолог м'ясо-ковбасного виробництва, м'ясокомбінату

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Житомир, Киев, Луцк, Львов, Ровно, Тернополь, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 05.2018 по 02.2022 (3 года 9 месяцев)
ТМ МізочПродукт, Рівне (Харчова промисловість)

Головний технолог

с 03.2016 по 03.2018 (2 года)
ТОВ "Соколівський мясокомбінат" "Українські ковбаси", Кропивницький (Харчова промисловість)

Головний технолог

с 06.2015 по 02.2016 (8 месяцев)
ПП ВКіК, Світловодськ (Харчова промисловість)

Головний технолог

с 09.2014 по 04.2015 (7 месяцев)
ПП Рикун, Хмельницький (Харчова промисловість)

Технолог, Головний технолог

с 01.2011 по 08.2014 (3 года 7 месяцев)
Виробники та імпортери харчових інгредієнтів, Київ (Харчова промисловість)

Образование

НУХТ

Технологія м'ясо-молочних виробництв. Спеціальність - технологія зберігання, консервування та переробка м'яса, Київ
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Дополнительная информация

Професійні навики:
- Знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
- Координація поточних задач, оптимальний розподіл та використання ресурсів, оперативне управління виробництвом;
- Організація розробки та впровадження прогресивних технологічних процесів убоя і первинної переробки тварин, холодильної обробки, технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів та консервів;
- Розробка норм виходів готової продукції, аналіз відхилення норм виходів та оперативне усунення їх;
- Контроль над дотриманням технологічної дисципліни та санітарними нормами на виробничих ділянках;
- Контроль над вірною експлуатацією технологічного обладнання;
- Розрахунок навантаження виробничих потужностей;
- Складання технологічних умов, інструкцій та вимог до сировини, основних та допоміжних матеріалів;
- Розробка норм затрат праці, витрати енергоресурсів, сировини та матеріалів, заходи по випереджуванні і усунення браку;
- Знання складу комплексних харчових інгредієнтів;
- Розробка рецептур ковбасних, м'ясних та кулінарних виробів, ТУ і ТІ для нових та існуючих видів продукції;
- Знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
- Підбір оптимального обладнання та асортименту продукції для забезпечення максимальної рентабельності;
- Розробка та впровадження на підприємстві системи НАССР.


Цілеспрямований, працюю на результат, до роботи відношусь із максимальною самовіддачею.
Одружений, є дитина.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: