Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2018 PRO

Оксана

Руководитель, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Ахтырка
Готов работать:
Ахтырка, Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заместитель директора спортивно-ресторанно-отельного комплекса

с 02.2009 по 12.2013 (4 года 10 месяцев)
НГДУ, Ахтырка (Добыча нефти)

Забезпечення користi в дiяльностi всiх працiвникiв i вiддiлiв комплексу, щоб забезпечити оптимальне використання фiнансових i матерiальних коштiв, з формуванням концепцiй всiх виробничих аспектiв.
Контролювати стан трудової та виробничої дисципліни працівників комплексу, рівень виховної та профілактичної роботи в колективі.
Організовувати роботу колективу комплексу на беззбиткову діяльності та досягнення найбільшого прибутку від господарчої діяльності.
Приймати участь в складанні «Бюджету інших видів господарської діяльності » з обгрунтуванням збитків, надавати заявки на матеріально-технічне забезпечення для складання «Бюджету закупівлі МТР», надавати заявки на виконання робіт та послуг для складання «Бюджету оплати робіт та послуг».
Забезпечувати виконання у встановленні терміни наказів і вказівок керівництва підприємства, розпоряджень та приписів органів державного нагляду, фахівців служби охорони праці, зауважень і пропозицій працівників та уповноважених трудових колективів з питань охорони праці.
Забезпечувати дотримання персоналом підрозділу вимог правил і норм безпеки та інструкцій по безпечному веденню робіт.

Образование

Сумской педуниверситет

Математика и информатика+украинский язык и литература, Сумы
Высшее, с 1998 по 2003 (4 года 9 месяцев)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты