Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 ноября 2021

Марія

Перекладач, репетитор англійської та словацької мов

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Бережаны (Тернопольская обл.)
Готов работать:
Киев, Тернополь, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre

Pedagogická fakulta, anglický jazyk a kultúra, Nitra, Slovakia
Высшее, с 2019 по 2022 (2 года 9 месяцев)

Майбутній перекладач, вчитель і репетитор англійської мови

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Русский — свободно
  • Словацкий — продвинутый
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Я чесна та надійна людина. Я дуже люблю дітей, завжди іду з ними на контакт. Так, як я була студенткоюпедагогічного коледжу, то маю всі поняття педагогічного виховання. Рівень англійської мови- С1. Неодноразово демонструвала знання англійської на різних конференціях, чи на зустрічах з іноземними гостями.
Неодноразово сама відвідувала табори в якості відпочиваючого, і знаю велику кількість вожацьких хитростей, як зацікавити дітей, як підтримувати дисципліну у колективі, так як одного разу мене вибирали помічником вожатого. Я комунікабельна, можу знайти спільну мову з людьми різного віку, є організаторські здібності. Також я чуттєва, добра та співчутлива, завжди допомагаю тим, хто у біді. Я є творчою та креативною, швидко схоплюю нове, та можу ділитись цим з оточуючими. Також я відповідальна, терпляча, без шкідливих звичок.Зможу заохотити дітей займатись спортом, оскільки сама люблю спорт, та займаюсь волейболом, футболом та пішими походами на великі дистанції. Є велике бажання працювати на результат.
Дітей у наш час не просто зацікавити чимось, адже вони уже в усьому обінані завдяки інтернету. Але, так як я виросла в багатодітній сім'ї, у якій я є найстаршою, то я ще з дитинства вчилась бути з дітьми, ще меншеми за мене. Дітям зі мною завжди цікаво. Я знаю багато хитрощів, як зацікавити, чи перехитрити дітей. Обізнана у різних видах роботи з дітьми, знаю велику кількість цікавих ігор для дітей. Я трудолюбива, та можу тривалий час працювати без відпочинку.
Хочу здобути досвіт роботи з дітьми для подальшої педагогічної кар'єри.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: