Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 декабря 2022 PRO

Жанна

Менеджер з продажу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу оздоблювальних матеріалів

с 03.2015 по 02.2022 (6 лет 11 месяцев)
"Арсана-Буд" інтернет-магазин, Київ (Продаж будівельних та оздоблювальних матеріалів для ремонту будівль (роздріб\опт))

Управління бізнес-процесами, загальне керівництво виробничо-господарської діяльності компанії, керівник служб продажів, маркетингових відділів та відділів логістики в компанії, організація документообігу в компанії, простежування цін на міжнародному ринку, робота над сайтом, продаж \ оплата \ відправка будівельних матеріалів, робота в 1С та багато іншого.
Досягнення: величезна кількість вдячних клієнтів, продаж будівельних матеріалів і послуг компанії за допомогою "холодних дзвінків", повне консультування клієнтів, листування, укладання договорів.

Заступник директора

с 05.2013 по 02.2015 (1 год 9 месяцев)
ТОВ "САГА-БУД", Київ (Будівництво. Продаж будівельних матеріалів та послуг, консультування.)

Контроль за фінансово-господарською діяльністю компанії, забезпечення і цільове використання матеріальних і фінансових ресурсів, зниження їх втрат, прискорення оборотності оборотних коштів. При відсутності генерального директора або за його дорученням - ведення переговорів із замовниками, підрядниками, потенційними партнерами та іншими організаціями. Зустрічі і укладення договорів. Контроль трудової діяльності співробітників офісу і будівельних бригад.
Досягнення: створення власного сайту (інтернет-магазин) на платформі порталу Prom. ua. Продаж будівельних матеріалів та послуг компанії за допомогою "холодних дзвінків", повне консультування клієнтів, листування, робота в 1С.

Помічник керівника

с 05.2012 по 05.2013 (1 год)
ТОВ "ЕКО-МОНТАЖ", Київ (Будівництво, електро-монтажні роботи)

Робота з документами (прийом і перевірка правильності оформлення підготовлених документів, переданих керівнику на підпис, якісне їх редагування; прийом надходить на розгляд керівника кореспонденції і подальша передача до відповідних підрозділів; ведення діловодства - листи, відповіді, запити і тп.; ведення контрольно-реєстраційної та інформаційної картотеки). Прийом і передача повідомлень по каналах зв'язку (факс, e-mail); створення «телефонного іміджу» компанії і керівника, звільнення керівника від непотрібних відвідувачів і дзвінків, самостійне прийняття рішень по переадресації дзвінків. Організація і координація зустрічей керівника. Порядок в офісі. Організація колективу, зустріч гостей, вибір подарунків та баг. ін.

Ведучий інженер групи

с 03.2011 по 08.2011 (5 месяцев)
Служба организації руху КП "Київпастранс", Київ (Комунальний транспорт столиці)

Контроль організаційних робіт з безпеки руху і виконання заходів, спрямованих на попередження ДТП. Здійснення контролю виконання працівників ДЕПО (служби руху) КП "Київпастранс". Складання розкладів електро-транспорту, щомісячного і квартального звіту, робота з програмою руху транспорту. Відповіді на скарги пасажирів в електронному вигляді і багато іншого.

Ведучий інженер

с 04.2006 по 03.2011 (4 года 11 месяцев)
Виконуючий Орган КГРА, КП "Київпастранс", Київ (Комунальний транспорт)

Обслуговування мешканців столиці міським транспортом. Складання розкладів для електро-транспорту, координація і планування руху, листування з головним органом КГРА в електронному та письмовому вигляді. Складання розкладів електро-транспорту, щомісячного і квартального звіту, планування руху транспорту, складання картограм, ведення обліку, робота з програмою руху транспорту. Відповіді на скарги пасажирів в електронному вигляді.

Інженер 1-ї категорії

с 12.2005 по 04.2006 (4 месяца)
Служба організації руху КП "Київпастранс", Київ (Транспорт, логістика)

Перевірка роботи комунального транспорту столиці, контроль пасажироперевезень, складання картограм та інше.

Науковий продавець-консультант

с 06.2002 по 10.2002 (4 месяца)
магазин "Фермер", Суми (Система захисту рослин та продаж сг техніки)

Продаж кімнатних рослин, засобів захисту рослин (пестициди), мінеральних та органічних добрив, насіння, с \ г інвентарю. Консультування клієнтів і т.д.

Образование

Сумський Національний Аграрний Університет

Агрономічний, відділ. "Захист рослин", Суми
Высшее, с 1999 по 2004 (4 года 9 месяцев)

Ландшафтне проектування, дизайн, нові технології по вирощуванню с\г рослин, захист рослин від шкідників, хвороб, використання засобів захисту (хімічної та біологічної) за призначенням, облік чисельності шкідників і хвороб в комірних умовах, а також в умовах відкритого і закритого грунту. Мікробіологія і переробка продуктів харчування.
Маю диплом спеціаліста вченого агронома по захисту рослин (5,0 балів - червоний).

Дополнительное образование и сертификаты

Курси англійської мови

2002, 8 месяців

Курси ландшафтного проектування та дизайну

2003, 12 місяців

Курси швидкого вивчення англійської мови

2009, 6 місяців

Курси "Гель-лак для самоучок"

2018, 3 місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer Робота з оргтехнікою 1С:Бухгалтерія Робота зі сканером Робота з факсом Робота з принтером Продаж B2B Prom.ua Ведення блогу Вміння презентувати себе, ідею і бути цікавим співрозмовником. Ведення ділової переписки з керівництвом Вміння працювати з "закритими" дзв., переходити на мову співрозм Вміння вирощувати орхідеї та інші квіти Вміння працювати в теплицях Вміння обліковувати та знаходити своєчасно помилки в роботі Робота в 1С-бухгалтерії Створення власного інтернет-магазину

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

ПРОХАННЯ до роботадавців! Не дивлячись на дуже складний період в Україні, я дуже хочу знайти цікаву роботу, на якій можна буде розвиватись та за допомогою якої допомогати волонтерам і бійцям ЗСУ.
ВЕЛИКЕ прохання не телефонувати мені з компаній типу Tiens Group (ТяньШи), Power Trend та інших, які займаються вимаганням грошей та пов'язанних з фінансовою пірамідою. Мені це не цікаво! А також, час витрачений на дорогу, має становити не більше 1 години (ВАЖЛИВО!). Проживаю у Дніпровському районі. Готова до відряджень. Дзвонити можна щодня до 19-00.
Моя мета та побажання - працювати в гарній компанії з дружнім колективом, з кар'єрним зростанням, зі стабільною заробітною платою (ставка від 15000 грн + бонуси, %) без затримок та графіком роботи з 9-00 до 18-00, 5 днів на тиждень, з додатковими тренінгами та курсами для підвищення кваліфікації, офіційне працевлаштування (запис у трудовій книжці), сучасні умови роботи, оплата лікарняних (на всяк випадок), відпусток згідно з КЗпП та близькість додому (не більше 1 год.).
Я дуже комунікабельна, пунктуальна, ввічлива, чуйна, уважна, чесна, виконавча, організована, багатогранна особистість, завжди знаходжу пряму мову з людьми. Вмію досягати поставлених цілей і орієнтуватися в непередбачених ситуаціях, організовувати себе і оточуючих, знаходжу швидке рішення поставлених завдань, акуратна, з гарним почуттям гумору. У вільний час пишу вірші і займаюся танцями! Дуже люблю спорт - карате PRO, йога. Люблю активний відпочинок (гори, велосипед, плавання, лижі). Вирощую кімнатні вічнозелені рослини та колекціоную рідкісні види орхідей!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: