Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 января 2020

Катерина

Заместитель главного бухгалтера, главный бухгалтер, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Левченко Катерина Валеріївна
Мета: заміщення вакантної посади заступника головного бухгалтера, головного бухгалтера. Отримання роботи в прогресивній компанії для реалізації й росту своїх професійних навичок та реалізації інтелектуального потенціалу.
Дата народження: 22 вересня 1990р., вік: 29 років.
Сімейний стан: Заміжня.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: 01.09.2007р. - 31.06.2011р. - Національна академія статистики, обліку та аудиту (кваліфікаційний рівень « бакалавр »).
01.09. 2011р. – 27.12.2012р. - Національна академія статистики, обліку та аудиту (кваліфікаційний рівень « магістр »).
Додаткова освіта: травень – червень 2014 р. – курси бухгалтерського обліку: теорія та практика + 1С: Бухгалтерія 8.2 + звітність + електронна звітність. Учбовий центр «ФІН ЕКСПЕРТ».
Професійні навики: Досвід ведення бухгалтерського та податкового обліку компаній різних форм власності та систем оподаткування (загальна система, єдиний податок). Досвід складання та перевірки первинної документації (довіреності на ТМЦ, рахунки – фактури, видаткова накладна, акт виконаних робіт (наданих послуг), податкова накладна, повернення від покупця та постачальника, розрахунок коригування податкової накладної, оформлення авансових звітів, складання прибуткових і видаткових касових ордерів). Електронне адміністрування ПДВ. Реєстрація податкових накладних в ЄРПН. Перевірка вхідних податкових накладних на наявність в ЄРПН та правильність їх заповнення. Проведення розрахунків та звірка взаєморозрахунків з покупцями та постачальниками.
Ведення обліку банківських операцій, каси, надходження ОЗ, МНМА, НМА, введення в експлуатацію, нарахування амортизації, надходження ТМЦ, списання ТМЦ. Підготовка та складання кадрової документації. Робота з Клієнт-банком. Нарахування та виплата заробітної плати, відпускних та сплата податків ЕСВ, ПДФО та ВЗ. Складання та подання податкової, статистичної та фінансової звітності: Декларації планика єдиного податку, Баланс, Звіт про фінансові результати, Декларації з податку на додану вартість, Деклараціії з податку на прибуток, звітність по ЗП ЕСВ та 1ДФ. Залежно від специфіки роботи також досвід складання Декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, Декларації з транспортного податку, Декларації з рентної плати.
Досвід роботи: Листопад 2016р. – Жовтень 2019р. – ФОП Осауленко О.В., єдиний бухгалтер. Вид діяльності – надання послуг у сфері будівництва та інформаційних технологій, надання бухгалтерських послуг.
Січень 2015р. – Жовтень 2016р. – ТОВ «Техкартсервіс» бухгалтер з ведення первинної документації. Вид діяльності - виготовлення та торгівля пластиковими картками, обладнання для їх виготовлення і запасних частин до нього.
Червень 2013 р. – Грудень 2014р. – ФОП Романушко О. С., бухгалтер з ведення первинної документації. Вид діяльності ФОП - надання бухгалтерських послуг (аутсорсінг).
Грудень 2011р. – Січень 2013р. – ТОВ «Ексіст Україна», оператор 1 С. Вид діяльності - це оптова та роздрібна торгівля автозапчастинами.
Досвід з ПК: вміння працювати з MS Word, Excel, 1С:Бухгалтерія 7.7, 8.2, 8.3, 1С: УТП, Арт – Звіт, М.Е.doc, Соната, IFIN, Кабінет платника податків, Система Клієнт-банк та інтернет банкінг.
Знання мов: вільне володіння українською та російською мовами.
Графік роботи: повна зайнятість.
Очікуваний рівень доходу: від 20 000,00 грн.
Особисті якості: здатність до навчання, працездатність, цілеспрямованість, старанність, вміння працювати в команді, дисциплінованість.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: