Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 июля 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4865909

Менеджер проектів, керівник проектного офісу

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер проектів

с 11.2016 по 06.2018 (1 год 7 месяцев)
Реконструкція, ремонт, комплектація, Киев (Реконструкція, ремонт, комплектація "під ключ", дизайн інтер'єрів)

Підготовка, реалізація і здавання проектів по ремонту/реконстркуції і комплектації "під ключ" квартир, готелів, офісів, ресторанів. Керівництво повним циклом проекту від першої зустрічі з замовником або архітектором до здавання об'єкту.

Project Manager

с 01.2013 по 10.2016 (3 года 9 месяцев)
Wooden Luxuty Interiors, Київ (Розробка, виготовлення та інсталляція інтер'єрів з натуральної деревини в Luxuty сегменті)

Продажі і менеджмент проектів по меблюванню квартир і будинків - повне супроводження проекту створення меблів та інтер'єрів за індивідуальними замовленнями - від КП і розробки конструктиву (з конструктором) до здавання клієнту готового виробу на об'єкті. Взаємодія з виконробами, суміжними підрядниками (метал, камінь, скло).

Директор

с 09.2006 по 04.2012 (5 лет 7 месяцев)
Ukraine West Import, Київ (Представництво і продажі американського бренду побутової техніки в Luxury сегменті)

Представництво в Україні американського бренду професійної побутової техніки для домашньої кухні – від відкриття компанії і набору персоналу, до бюджетування і звітності інвестору, продажів, імпорту, складу, сервісу. Робота з архітекторами, дизайнерами інтер’єру, салонами меблів, оптовими компаніями. Семінари і тренінги по продукту в Європі і США.

Образование

SE MBA Project Management

Project Management, Киев
Высшее, с 2017 по 2018 (8 месяцев)

Ліцензований учбовий центр

Бухоблік і аудит, Днепр
Высшее, с 1996 по 1997 (10 месяцев)

Друга вища освіта, диплом

ДГАУ

Гідрогеологія та інженерна геологія, Днепр
Высшее, с 1990 по 1995 (4 года 8 месяцев)

Червоний диплом

Знание языков

Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Останні два роки займаюсь:
Підготовка, реалізація і здавання проектів по ремонту і комплектації "під ключ" квартир, отелів, ресторанів, офісів.
Розробка бюджетів, планів, графіків з високою точністю співвідношення план/факт.
Керування ходом робіт в проекті, виявлення і реагування на ризики.
Керування командою в проекті.
Робота з постачальниками на тендерній основі.
Якісна підготовка проектів для продажу, подачі інвесторам і презентації стейкхолдерам.
Знаю, що таке ефективність і як за неї боротися :)

Маю дві вищих освіти - інженерна та бухоблік і аудит, MBA освіта в проектному менеджменті.
Маю високі аналітичні здібності, знання і досвід в продажах продукції в високому ціновому сегменті, роботі зі складними клієнтами; знання по економіці та маркетингу; досвід ведення невеличкого приватного бізнесу і розуміння процесів в компанії з точки зору власника.
Є досвід роботи керівником відділу планування, бюджетування і звітності по міжнародних стандартах в компанії з іноземними інвестиціями, розумію прибутковість, ефективність бізнесу, умію аналізувати звіти, впоратись з великими різноформатними і різновалютними бюджетами, орієнтуюсь в оподаткуванні.
Досвіт підготовки і реалізації проекту по комплектації бутік-отелю від початку і до здавання замовнику, ремонту і комплектації ресторану за 7 днів, а також квартир в середньому і вище середнього цінових сегментах. Досвід підготовки до продажу проекту по реконструкції і комплектації спортивного бару європейського формату, підготовки проекту комплектації СПА-готелю тощо. Вмію правильно готувати, структурувати і планувати проект, контролювати хід робіт на об’єкті, у разі відхилення від графіку робити аналіз проблеми або складної ситуації і розробляти і реалізувати рішення по їх ліквідації або мінімізації наслідків, доводити проект до кінця.
Маю досвід створення меблів з дизайнером і конструктором, знаю процеси у меблевому виробництві, матеріали, фурнітуру, оздоблення.
Знаю продукцію італійських, іспанських фабрик плитки і сантехніки в об’ємі, достатньому, щоб правильно закомплектувати об’єкт.
Вмію розробляти продукцію по індивідуальному дизайну та конструктиву з виробниками меблів, скляних виробів, виробів з каменю і композитних матеріалів, вікон, дверей, паркету тощо.
Умію працювати як самостійно, так і в команді, брати відповідальність за свої рішення.
Вмію вичитувати і перевіряти господарські договори, оформлювати всі необхідні бухгалтерські документи, але вважаю, що це все ж таки робота юристів і бухгалтерів.
Охоче ділюсь досвідом з колегами, маю досвід навчання та кураторства стажерів в компанії.
Вважаю, що треба ефективно будувати свою роботу, щоб не працювати до пізнього вечора або у вихідні дні, але коли виникають проблеми в проекті – готова їх вирішувати у будь-який час.
Хотіла б професійно зростати і заробляти гроші саме в проектному менеджменті.
Шукаю компанію, в якій могла б реалізувати свої професійні побажання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: