Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Сергій

Фахівець зі стягнення заборгованості, юрист, керівник середньої ланки

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Мукачево
Готов работать:
Киев, Мукачево, Удаленно, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ст. спеціаліст відділу по роботі із простроченою заборгованістю

с 11.2021 по наст. время (2 года 5 месяцев)
Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Оперативна робота по стягненню простроченої заборгованості.

Фахівець зі стягнення заборгованості

с 08.2021 по 11.2021 (3 месяца)
Товариство, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Вжиття заходів спрямованих на погашення заборгованості.

Фахівець відділу досудового стягнення простроченої заборгованості; Аналітик консолідованої інформації

с 07.2020 по 08.2021 (1 год 1 месяц)
Фінансова компанія, Київ (Юриспруденція)

Вжиття заходів спрямованих на погашення заборгованості, проведення досудової роботи, аналіз

Фахівець зі стягнення заборгованості

с 06.2019 по 07.2020 (1 год 1 месяц)
Представник за довіреностями – Legal/Hard Collection, Київ (Юриспруденція)

Представництво інтересів Замовників (Банки, ФК) в усіх державних, в т.ч. правоохоронних органах, у загальних, господарських, адміністративних і третейських судах, в органах, що здійснюють виконання судових рішень (виконавче провадження), в органах нотаріату, у відносинах з приватними нотаріусами, суб'єктами оціночної діяльності та фізичними особами - клієнтами Замовників з питань щодо стягнення заборгованості за кредитними договорами та огляду заставного майна. Робота спрямована на стягнення простроченої заборгованості.

Керівник/старший майстер відділу інспектування Мукачівського відділення ПАТ "Закарпатгаз"

с 12.2018 по 06.2019 (6 месяцев)
ПАТ "Закарпатгаз", Мукачево (Енергетика)

Організація та здійснення перевірок ВОГ та їх складових споживачів; Керівництво роботою підпорядкованих майстрів та старших контролерів/контролерів відділення; Формування завдання для майстрів та старших контролерів/контролерів згідно затвердженого плану роботи на поточний місяць, окремих доручень керівництва, заяв споживачів, службових записок інших відділів Товариства; Підготовка та надання звітності про роботу групи згідно установлених строків і форм; Контроль за виконанням та дотриманням підлеглими положень розпорядчих документів Товариства, нормативних актів, що регулюють питання розподілу та постачання природного газу; Участь у прийманні та введенні в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів у порядку, встановленому в Товаристві; Здійснення щоденного контролю за виконанням завдань, перевірка якості складених документів майстрами/контролерами, контроль їх своєчасної передачі до відповідних відділів; Дотримання термінів зняття контрольних показників лічильника та контрольного огляду ВОГ споживачів передбачених Кодексом ГРС, перевірки стану відключених абонентів від газопостачання з складанням відповідного акту, виконання заявочного обслуговування споживачів; Формування для затвердження плану робіт та його виконання; Внесення пропозицій щодо вжиття заходів з недопущення обсягів розбалансування природного газу та покращення ефективності роботи групи; Щомісячне вивчення та аналіз балансу природного газу відділення, внесення відповідних пропозицій щодо роботи відділення; Координація та контроль співпраці групи інспектування з іншими структурними підрозділами Товариства при виконанні покладених на групу інспектування завдань і функцій; Контроль за складанням та реалізацією актів про порушення, усунення виявлених порушень та формування необхідного пакету документів на комісію з розгляду актів про порушення/контроль направлення відділом продажів актів про порушення на розгляд комісії. Забезпечення усунення недоліків при складанні актів про порушення та/або надання необхідних даних на вимогу комісії з розгляду актів про порушення; Щомісячна оцінка якості роботи контролерів. Надання пропозицій щодо заохочення/застосування заходів дисциплінарного впливу до підпорядкованих працівників, шляхом направлення відповідної службової записки на ім'я керівника відділення; Ініціювання, відповідною службовою запискою, застосування заходів дисциплінарного впливу до підлеглих майстрів та контролерів у разі порушення трудової дисципліни та допущення порушень в роботі, зловживань, неякісного виконання завдань передбачених посадовою інструкцією; Вибірковий контроль за роботою майстрів/контролерів. Оцінка достовірності інформації викладеної майстром/контролером у вкті/відомості обходу, виконання майстром/контролером поставлених завдань, інші питання. Організація роботи та контролю за роботою контролерів майстрами; Контроль додержання підпорядкованими працівниками правил і норм охорони праці, внутрішнього трудового розпорядку, виробничої та трудової дисципліни тощо.

Фахівець зі стягнення заборгованості

с 08.2018 по 12.2018 (4 месяца)
Представник за довіреностями – Legal/Hard Collection, Київ (Юриспруденція)

Представництво інтересів Замовників (Банки, ФК) в усіх державних, в т.ч. правоохоронних органах, у загальних, господарських, адміністративних і третейських судах, в органах, що здійснюють виконання судових рішень (виконавче провадження), в органах нотаріату, у відносинах з приватними нотаріусами, суб'єктами оціночної діяльності та фізичними особами - клієнтами Замовників з питань щодо стягнення заборгованості за кредитними договорами та огляду заставного майна. Робота спрямована на стягнення простроченої заборгованості.

Старший експерт з безпеки кредитних операцій напрямку «Credit Collection» Західного головного регіонального управління ПАТ КБ «ПриватБанк»

с 10.2012 по 12.2015 (3 года 2 месяца)
ПриватБанк, Львів (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення діяльності (міроприємств) з погашення проблемної заборгованості перед Банком у досудовому і судовому порядку; представництво інтересів Банку у всіх органах державної влади і управління, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в організаціях, закладах всіх форм власності, перед фізичними особами, а також у судах всіх інстанцій, з наданням прав, спрямованих на погашення проблемної заборгованості перед Банком. Взаємодія з правоохоронними органами, участь у судових засіданнях. Забезпечення передачі до Банку заставного або іншого майна, участь у торгах. Робота з електронними ресурсами, об'ємними базами даних, моніторинг і редагування.

Державний виконавець МВ ДВС Мукачівського міськрайонного управління юстиції

с 05.2011 по 09.2012 (1 год 4 месяца)
Державна виконача служба, Мукачево (Державні організації)

Здійснення діяльності з виконання рішень судів, інших органів, а також посадових осіб у відповідності з діючим законодавством.

Експерт відокремленого підрозділу реєстратора відділу відокремленого підрозділу реєстратора Інвестиційного бізнесу Закарпатського регіонального управління ЗАТ КБ «ПриватБанк»

с 04.2008 по 12.2008 (8 месяцев)
ПриватБанк, Ужгород (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення діяльності з ведення реєстру власників цінних паперів емітентів.

Головний експерт з розвитку та координації РП ЗРУ ЗАТ КБ «ПриватБанк»

с 01.2006 по 04.2008 (2 года 3 месяца)
ПриватБанк, Ужгород (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення діяльності з організації, плануванню, координації і контролю роботи регіональних підрозділів Банку; робота з забезпечення взаємодії філіальної мережі і підрозділів Банку; питання розвитку/оптимізації регіональних підрозділів Банку (участь у відкритті нових та закритті нерентабельних підрозділів, передислокація підрозділів регіональної мережі), участь у проведенні необхідних організаційно-технічних міроприємств, координація діяльності профільних підрозділів Банку з цих питань; участь у пошуку і підбір приміщень для розміщення підрозділів Банку; ведення переговорів з власниками (представниками власників) приміщень, підготування до укладення договорів оренди/суборенди; участь у пошуку, підбір та узгодження підрядників з ремонтно-будівельних рабіт, сигналізації, видеоспостереження; контроль за проведенням ремонтно-будівельних робіт; поточний моніторинг і аналіз діяльності регіональної мережі, участь у розробці відповідних пропозицій; участь у підготуванні пропозицій з оптимізації операційних та адміністративно–господарських витрат підрозділів регіональної мережі; питання супровіду поточної діяльності регіональної мережі; представництво інтересів регіональної мережі у державних органах (адміністрації, фонд державного майна, БТІ, фонд земельних ресурсів тощо) при розгляді питань з розвитку регіональних підрозділів Банку; підготування пакетів документів до НБУ з метою ліцензування відділень Банку; участь у пошуку і підборі керівників до відкриваємих/діючих відділень регіональної мережі; участь у ревізіях підрозділів Банку у складі інвентаризаційної комісії; замовлення на виготовлення та облік печаток, штампів РП Банку; відповідальний редактор внутрішнього сайта Банку "Статистика ГО і РП"; виконання обов'язків керівника напрямку загальнобанківської підтримки і розвитку та координації РП на час відпустки/відсутності; діловодство, ведення електронного документообігу тощо.

Старший державний виконавець МВ ДВС Мукачівського міського управління юстиції

с 11.2002 по 12.2005 (3 года 1 месяц)
Державна виконача служба, Мукачево (Державні організації)

Здійснення діяльності з виконання рішень судів, інших органів, а також посадових осіб у відповідності з діючим законодавством.

Образование

Національна академія внутрішніх справ України

Юридичний, правознавство, Київ
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Windows Email CRM Графічні редактори Linux База даних Операційні системи

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

ПриватБанк

ПриватБанк

Напрямок трудових ресурсів (HR) ГО, ПриватБанк

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Наявність водійських прав: Категорія «B»
Особисті якості: Енергійність, стресостійкість, ініціативність, самостійність, відповідальність, комунікабельність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: