Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 октября 2020

Петро

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами

с 12.2018 по 09.2019 (9 месяцев)
Мед Лаб, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Юрист

с 06.2016 по 08.2018 (2 года 2 месяца)
ГО"Знак Соціальної Відповідальності", Київ (Корпоративне право, господарське право, земельне право, адміністративне право, цивільне право, кримінальне право)

Корпоративне право (підготовка різного роду протоколів, внесення змін у статут, зміна директора, зміна і внесення КВЕД, і інше).
Спори з фіскальною службою, іншими контролюючими органами (оскарження їх рішень 70% на користь компанії)
Складання різного роду претензій, (досудова претензійна робота 80% на користь компанії) позовні заяви до судів загальної юридикції (60% рішень, ухвал, постанов на користь компанії) апеляційні, (подано 18 до касації дійшло 5), клопотань, запитів, звернень (210).
Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, податкового, фінвсового, банківського, земельного, трудового та інших галузей права.
Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.
Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству.
Розробка правових механізмів, впровадження бізнес-рішень.

Помічник-консультант народного депутата

с 12.2015 по 07.2019 (3 года 7 месяцев)
Верховна Рада, Київ (розробка законопроектів, юридичне консультування)

Розробка законопроектів, складання депутатських запитів, консультативна юридична допомога виборцям, представлення депутата в державних інститутах.

Образование

Академія адвокатури України

Спеціальна юридична підготовка., Київ
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Office Користувач ПК MS Outlook ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Рада Юрист-плюс Стратегічне мислення Уважність Навички складання договорів та документації Вміння працювати з органами контролю Навички комунікації і здатність до завоювання довіри. Ефективне ведення переговорів Самостійне прийняття рішень і відповідальність за них; Оптимальна організація робочого процесу Підвищена увага до деталей і дрібниць Постановка цілей і прагнення їх досягнення Організація проектів та управління ними Здатність визначення ступеня пріоритетів; Розробка законопроктів Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних, ка Користування правовими електронними базами Постановка цілей і прагнення до їх досягнення Організація і планування робочого часу Самостійне прийняття рішень і відповідальність за них Комунікативність і здатність до завоювання довіри Правова експертиза Грамотне ділове спілкування (усне і письмове); Переговорні навички; Навички по роботі з представниками органів контролю. Організація, надання, контроль, забезпечення охоронних послуг. Правовий аналіз, складання,договорів та документації Навички ділового лідерства. Навички ефективного спілкування Знаходження підходу до клієнта і досягнення компромісів Аналітичне мислення, ефективне ведення переговорів Здатність визначення ступеня пріоритетів Комунікативність і здатність до завоювання довіри.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Немецкий — средний

Дополнительная информация

Вміння організувати свій робочий день;
Особисті якості: акуратність, високий рівень самоорганізації та відповідальності, ініціативність, пунктуальність, уважність, висока працездатність;
15 річний досвід практичного водіння Т/З;
Практичний досвід представництва в державних органах;
Мультизадачність;
Приватна юридична практика;
Повернення ТМЦ, фінансів при невиконні однією зі сторін своїх договірних зобовязань відповідно до предмету угоди;
Складання різного роду претензій, позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, клопотань, запитів, звернень.
Надання правових консультацій і письмових висновків з питань цивільного, господарського, податкового, фінвсового, банківського, земельного, трудового та інших галузей права.
Складання і правовий аналіз всіх видів договорів, контрактів, угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків і можливих ризиків їх висновку, оцінка підстав для розірвання.
Аналіз внутрішніх документів і господарських операцій суб'єкта підприємницької діяльності на предмет відповідності чинному законодавству.
Хоббі:
плавання, біг з перешкодами, футбол, настільний теніс.
Наявність водійського посвідчення кат. А, В.
Одружений, маю двох дітей.
Рекомендації надам при потребі.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: