Ольга
Менеджер систем якості
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Киев, Мариуполь
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4924900
Опыт работы
Заступник завідувача виробництва
с 08.2021 по наст. время
(2 года 8 месяцев)
Компанія NOVUS, Київ (Мережа супермаркетів, роздрібна торгівля)
Менеджер систем якості
с 04.2021 по наст. время
(3 года)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)
-Контроль роботи з функціонування системи управління безпечності харчових продуктів НАССР 22000.
-Контроль усіх підрозділів підприємства що до якості та безпечності продукції.
-Ведення нормативної документації.
- Контроль вхідної сировини та допоміжних матеріалів на підприємстві.
-Контроль якості готової продукції та напівфабрикатів (н\ф).
-Контроль за додержанням технологічних процесів під час виготовлення продукції.
Майстер цеху з виготовлення ковбасних виробів та напівфабрикатів
с 01.2021 по 04.2021
(3 месяца)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)
-Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху з виготовлення ковбасних виробів та н\ф.
-Забезпечення виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості.
-Контроль якості вхідної сировини.
-Контроль виготовлення якісної продукції по смаковим та органолептичним показникам згідно затверджених рецептур.
-Раціональна організація працюючих на виробничих дільницях.
Помічник майстра ковбасного цеху та напівфабрикатів
с 09.2018 по наст. время
(5 лет 7 месяцев)
ТОВ "АльфаФуд", Киев (М'ясопереробний комплекс)
- Виконання доручень майстра цеху приготування ковбасних виробів і н / ф.
- За відсутності майстра виконання контролю виробничо-господарської діяльність цеху.
- Допомога в контролі виконання виробничих завдань.
- Участь в організації поточного виробничого процесу, ритмічний випуск продукції високої якості.
- Виконання вимог внутрішньої документації системи управління.
- Виконання всіх вимог НАССР.
- Ведення обліку наявних на складі спецій, матеріальних цінностей і звітну документацію. Участь в проведенні інвентаризації.
- Контроль якості спецій і умов їх зберігання під час використання на виробництві.
Бригадир цеху обробки сировини
с 05.2017 по 07.2018
(1 год 2 месяца)
М'ясопереробний комплекс "Столичний", Киев (М'ясопереробний комплекс)
- Організація технологічного процесу.
- Організація работи в цеху.
- Контроль якості сировини на підприємвстві.
- Контроль дотримання стандартів підприємства.
- Контроль дотримання санітарних норм.
Ознайомлена з основними вимогами стандартів
ISO 9001 и ISO 22000, системой HACCP
Образование
Київський національний торговельно-економічний університет
Факультет ресторанно-готельного и туристичного бізнесу, Киев
Высшее, с 2012 по 2018 (6 лет)
Ступінь бакалавра за напрямом підготовки " Харчові технології та інженерія"
Ступінь вищої освіти магістр спеціальність "Харчові технології" спеціалізація "Ресторанні технології"
Знания и навыки
Дополнительная информация
Особисті якості:
-Відповідальна
-Комунікабельна
-Швидко навчаюсь
-Цілеспрямована
-Схильна до професійного та особистого вдосконалення
Другие резюме этого кандидата
Киев
Высшее образование
- Заместитель заведующего производством, Компания NOVUS, Киев (Сеть супермаркетов, розничная торговля), 2 года 8 месяцев
- Менеджер систем качества, ООО "Вел Мит", Киев, 4 месяца
Похожие кандидаты
Регуляторний спеціаліст, менеджер систем якості
55000 грн, Киев
Менеджер з забеспечення якості, ліцензування, сертифікації з GMP та ISO
Киев
Інженер з якості, стандартизації, менеджер систем управління, технолог
20000 грн, Киев, Житомир
Менеджер з якості (ISO IEC 17025), фахівець лабораторії, агроном, консультант із захисту рослин
Киев
Провідний аудитор міжнародних систем менеджменту якості (НАССР, ISO 22000, 9001)
Киев