Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 декабря 2021 PRO

Ольга

Менеджер систем якості

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Мариуполь

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник завідувача виробництва

с 08.2021 по наст. время (2 года 8 месяцев)
Компанія NOVUS, Київ (Мережа супермаркетів, роздрібна торгівля)

Менеджер систем якості

с 04.2021 по наст. время (3 года)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)

-Контроль роботи з функціонування системи управління безпечності харчових продуктів НАССР 22000.
-Контроль усіх підрозділів підприємства що до якості та безпечності продукції.
-Ведення нормативної документації.
- Контроль вхідної сировини та допоміжних матеріалів на підприємстві.
-Контроль якості готової продукції та напівфабрикатів (н\ф).
-Контроль за додержанням технологічних процесів під час виготовлення продукції.

Майстер цеху з виготовлення ковбасних виробів та напівфабрикатів

с 01.2021 по 04.2021 (3 месяца)
ТОВ "Вел Міт", Київ (М'ясопереробний комплекс)

-Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху з виготовлення ковбасних виробів та н\ф.
-Забезпечення виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості.
-Контроль якості вхідної сировини.
-Контроль виготовлення якісної продукції по смаковим та органолептичним показникам згідно затверджених рецептур.
-Раціональна організація працюючих на виробничих дільницях.

Помічник майстра ковбасного цеху та напівфабрикатів

с 09.2018 по наст. время (5 лет 7 месяцев)
ТОВ "АльфаФуд", Киев (М'ясопереробний комплекс)

- Виконання доручень майстра цеху приготування ковбасних виробів і н / ф.
- За відсутності майстра виконання контролю виробничо-господарської діяльність цеху.
- Допомога в контролі виконання виробничих завдань.
- Участь в організації поточного виробничого процесу, ритмічний випуск продукції високої якості.
- Виконання вимог внутрішньої документації системи управління.
- Виконання всіх вимог НАССР.
- Ведення обліку наявних на складі спецій, матеріальних цінностей і звітну документацію. Участь в проведенні інвентаризації.
- Контроль якості спецій і умов їх зберігання під час використання на виробництві.

Бригадир цеху обробки сировини

с 05.2017 по 07.2018 (1 год 2 месяца)
М'ясопереробний комплекс "Столичний", Киев (М'ясопереробний комплекс)

- Організація технологічного процесу.
- Організація работи в цеху.
- Контроль якості сировини на підприємвстві.
- Контроль дотримання стандартів підприємства.
- Контроль дотримання санітарних норм.
Ознайомлена з основними вимогами стандартів
ISO 9001 и ISO 22000, системой HACCP

Образование

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет ресторанно-готельного и туристичного бізнесу, Киев
Высшее, с 2012 по 2018 (6 лет)

Ступінь бакалавра за напрямом підготовки " Харчові технології та інженерія"
Ступінь вищої освіти магістр спеціальність "Харчові технології" спеціалізація "Ресторанні технології"

Знания и навыки

MS Word MS PowerPoint 1С:Підприємство

Дополнительная информация

Особисті якості:
-Відповідальна
-Комунікабельна
-Швидко навчаюсь
-Цілеспрямована
-Схильна до професійного та особистого вдосконалення

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: