Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 июля 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/4926503

Журналист, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

З Інтернету дізнався про наявну у Вас вакансію, пов'язану з журналістикою, комунікаціями та обробкою інформації.
На радіостанції, де я працюю, скоротили кількість авторських програм, тож став задіяним тут лише раз на тиждень, тому шукаю нове місце застосування своїм здібностям й навичкам. Аби Ви краще дізналися про них – копія тексту з довідника «Українська журналістика в іменах» Випуск 16, с.62-63 (Львів-2009 НАНУ- Львівська національна наукова бібліотека імені В.Стефаника - відділення «Науково-дослідницький центр періодики»):
"Воронін Олександр Іванович (Псевдонім в окремих публікаціях –Лесь Іванів) – український журналіст. Народився 23.01.1960 року в родині військового. Закінчив факультет журналістики Львівського державного (нині — національний) університету ім. Івана Франка 1986 р. і відтоді задіяний в українській журналістиці. Працював кореспондентом у районних, обласних та республіканських газетах і на місцевому телебаченні. Зокрема у "районках" Бершадського р-ну Вінницької обл. (1986—1988) та Новомиргородського р-ну на Кіровоградської обл. (1989—1993), на студії Новомиргордського районного телебачення (1993—2000), у «Кіровоградській правді» (2000—2001), у«Вечірній газеті» (2002) /веб-сайт - http://www.vechirka.com.ua/ ,а також у часописах- «Вістях кооперації» (2005), «Демократичній Україні» (2006) /веб-сайт - http://www.dua.com.ua/ , «Сільському часі» (2007), а з 2007 р. і донедавна — у «Народній» газеті. /веб-сайт - http://www.narodna.in.ua/
Виступав тут політичним оглядачем, парламентським кореспондентом та вів сторінку «У фокусі».
У 2003 р. був прес-секретарем Облуправління МНС на Кіровоградщині.
Основна тематика журналістських публікацій: політика, економіка, аграрний комплекс, культура, соціум, екологія. Аналізує також парламентське життя, вдало використовуючи гумор і сатиру. Серед улюблених його жанрів — рецензії на новинки екрану, театру та видавництв та інтерв’ю з цікавими людьми.
Член Національної спілки журналістів України з 2000 р."
Додам до цієї енциклопедичної статті, що після цього (у 2014-2015 роках) був сценаристом, гостєвим редактором та лінійним продюсером на студії Інтернет телебачення «ТБ-7» (http://www.tbsim.com.ua ),а з 2016-го року роках став працювати політичним оглядачем в українсько-кримськотатарській агенції QHA («Кримські новини»)- http://qha.com.ua/ru Ознайомитись з деякими аналітичними публікаціями на стрічці агенції можна за посиланням:
http://qha.com.ua/ru/search?q=%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BD%20%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0&page=
коли ж торік на базі агенції відкрили радіостанцію «HAYAT» - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») в її ефірі я став вести авторські програми- «Спеціальний гість», «Експертиза дня», «Політичний час пік», «Крим TIME» та «Медіаперсона» і за неповний рік взяв радіоінтерв’ю більш ніж у трьох сотень співрозмовників з числа політиків, державних службовців, експертів, активістів громадського суспільства, митців та спортсменів. Окремі з них можна прослухати та переглянути (на радіо здійснюється й відео-трансляція бесід в інтернеті) на моїй сторінці у «Фейсбуці» або у спеціальній групі ФБ «У микрофона Александр Воронин»:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Додам, що протягом останніх 14 років маю індивідуальну акредитацію у Верховній Раді, приймав участь у декількох виборчих кампаніях і є активістом Фейсбуку:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
До речі, у Фейсбуці є адміністратором дюжини тематичних груп і товариств.
Мої координати: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
З повагою, Олександр Воронін, журналіст

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: