Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 29 июня 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2132065

PR-директор, журналист, аналитик, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Политобозреватель, интервьюер, ведущий авторских программ

с 04.2016 по наст. время (8 лет)
ЗМІ, медіа

Ежедневный обзор политической ситуации в стране и мире в аналитических публикациях агенства, а с прошлого года- интервью с известными отпечественными спикерами в студии радиостанции.
Информация о более ранней деятельности и контакты- в виде стандартного резюме- в дополнении

Образование

Львовский государственный университет имени Ивана Франко

Журналистика, Львов
Высшее, с 1980 по 1986 (5 лет 6 месяцев)

Сейчас alma mater носит статус Национального университета

Дополнительная информация


На радіостанції, де я працюю, скоротили кількість авторських програм, тож став задіяним тут лише раз на тиждень, тому шукаю нове місце застосування своїм здібностям й навичкам. Аби Ви краще дізналися про них – копія тексту з довідника «Українська журналістика в іменах» Випуск 16, с.62-63 (Львів-2009 НАНУ- Львівська національна наукова бібліотека імені В.Стефаника - відділення «Науково-дослідницький центр періодики»):
"Воронін Олександр Іванович (Псевдонім в окремих публікаціях –Лесь Іванів) – український журналіст. Народився 23.01.1960 року в родині військового. Закінчив факультет журналістики Львівського державного (нині — національний) університету ім. Івана Франка 1986 р. і відтоді задіяний в українській журналістиці. Працював кореспондентом у районних, обласних та республіканських газетах і на місцевому телебаченні. Зокрема у "районках" Бершадського р-ну Вінницької обл. (1986—1988) та Новомиргородського р-ну на Кіровоградської обл. (1989—1993), на студії Новомиргордського районного телебачення (1993—2000), у «Кіровоградській правді» (2000—2001), у«Вечірній газеті» (2002) /веб-сайт - http://www.vechirka.com.ua/ ,а також у часописах- «Вістях кооперації» (2005), «Демократичній Україні» (2006) /веб-сайт - http://www.dua.com.ua/ , «Сільському часі» (2007), а з 2007 р. і донедавна — у «Народній» газеті. /веб-сайт - http://www.narodna.in.ua/
Виступав тут політичним оглядачем, парламентським кореспондентом та вів сторінку «У фокусі».
У 2003 р. був прес-секретарем Облуправління МНС на Кіровоградщині.
Основна тематика журналістських публікацій: політика, економіка, аграрний комплекс, культура, соціум, екологія. Аналізує також парламентське життя, вдало використовуючи гумор і сатиру. Серед улюблених його жанрів — рецензії на новинки екрану, театру та видавництв та інтерв’ю з цікавими людьми.
Член Національної спілки журналістів України з 2000 р."
Додам до цієї енциклопедичної статті, що після цього (у 2014-2015 роках) був сценаристом, гостєвим редактором та лінійним продюсером на студії Інтернет телебачення «ТБ-7» (http://www.tbsim.com.ua ),а з 2016-го року роках став працювати політичним оглядачем в українсько-кримськотатарській агенції QHA («Кримські новини»)- http://qha.com.ua/ru Ознайомитись з деякими аналітичними публікаціями на стрічці агенції можна за посиланням:
http://qha.com.ua/ru/search?q=%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BD%20%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0&page=
коли ж торік на базі агенції відкрили радіостанцію «HAYAT» - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») в її ефірі я став вести авторські програми- «Спеціальний гість», «Експертиза дня», «Політичний час пік», «Крим TIME» та «Медіаперсона» і за неповний рік взяв радіоінтерв’ю більш ніж у трьох сотень співрозмовників з числа політиків, державних службовців, експертів, активістів громадського суспільства, митців та спортсменів. Окремі з них можна прослухати та переглянути (на радіо здійснюється й відео-трансляція бесід в інтернеті) на моїй сторінці у «Фейсбуці» або у спеціальній групі ФБ «У микрофона Александр Воронин»:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Додам, що протягом останніх 14 років маю індивідуальну акредитацію у Верховній Раді, приймав участь у декількох виборчих кампаніях і є активістом Фейсбуку:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
До речі, у Фейсбуці є адміністратором дюжини тематичних груп і товариств.
Мої координати: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
З повагою, Олександр Воронін, журналіст

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: