Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 октября 2023 PRO

Олександр

Юрисконсульт, адвокат

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу юридичного забезпечення

с 12.2020 по наст. время (3 года 5 месяцев)
Головне управління Державної міграційної служби України у Львівській області, Львів (Територіальний орган виконавчої влади, який реалізує державну політику у сферах міграції у тому числі протидії незаконній міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших категорій мігрантів)

Правове забезпечення та юридичний супровід діяльності
Головного управління. Організація претензійної та позовної роботи, здійснення контролю за її проведенням. Організація роботи, пов'язаної з укладенням договорів (контрактів), наказів з питань діяльності та функціонування Головного управління взяття участі у їх підготовці та здійсненні заходів, спрямованих на виконання договірних зобов'язань, забезпеченні захисту майнових прав і законних інтересів органу виконавчої влади, а також погодження (візування) проектів договорів, наказів, розпоряджень.

Головний спеціаліст правового захисту дітей

с 12.2019 по 12.2020 (1 год)
Служба у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, Львів (Правовий, соціальний захист дітей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відповідно до чинного законодавства)

Забезпечення додержання вимог законодавства щодо захисту прав та інтересів дітей, запобіганню та протидії домашньому насильству, координація діяльністо органів опіки та піклування, служб у справах дітей, ювенальної поліції, органів юстиції.

Адвокат

с 07.2018 по 12.2019 (1 год 5 месяцев)
Індивідуальна адвокатська діяльність, Львів (Юриспруденція)

Надання юридичних послуг фізичним та юридичним особам, захист їхніх прав та інтересів, представництво в організаціях та в судах.

Юрисконсульт

с 04.2012 по 06.2018 (6 лет 2 месяца)
Львівський завод збірних конструкцій, Львов (Виготовлення та реалізація бетонних і залізобетонних виробів для житлового і промислового будівництва)

Претензійно-позовна робота на виробничому підприємстві (завод). Ведення договірної роботи на підприємстві (складання та аналіз договорів поставки, купівлі-продажу, цивільно-правового характеру, оренди, надання послуг, зберігання, попередніх договорів, протоколів розбіжностей, протоколів про наміри, додаткових угод про внесення змін до договорів, угод про розірвання договорів, актів приймання-передачі майна, актів виконаних робіт тощо). Розроблення і оформлення наказів, розпоряджень,протоколів, рішень, посадових інструкцій на підприємстві. Реєстрація внесення змін до установчих документів підприємства, отримання Виписок, Витягів, Довідок з ЄДР. Супроводження перевірок державних органів на підприємстві, оскарження у вищестоящі органи та в суді їхніх аудиторських звітів, податкових повідомлень-рішень та інших актів, що стосуються господарської діяльності підприємства. Юридичний супровід виконання рішень судів органами виконавчої служби, які винесені на користь підприємства.
Виграшні справи на користь підприємства (заводу) в господарських, адміністративних, цивільних справах щодо стягнення коштів, повернення майна, розірвання договору, усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою, виробничою площадкою, виселення із орендованого нерухомого майна, скасування аудиторського звіту, податкових повідомлень-рішень, визнання протиправними дій державних органів тощо. У зв'язку із господарською діяльністю підприємства мною постійно проводилась юридична робота в галузі цивільного, господарського, податкового, адміністративного, земельного, трудового та житлового законодавства.

Юрисконсульт

с 10.2011 по 01.2012 (3 месяца)
Торгово-промислова палата Італії в Україні, Львов (Співпраця між італійськими та українськими підприємствами, компаніями для розвитку бізнесу в Україні та Італії)

Надання юридичної допомоги італійським компаніям, підприємствам та громадянам Італії, які заходять на ринок України та ведуть в Україні господарську діяльність відповідно до законодавства України.

Завідувач сектору правового забезпечення апарату Львівської обласної державної адміністрації, головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу апарату Львівської обласної державної адміністрації

с 01.2008 по 10.2011 (3 года 9 месяцев)
Львівська обласна державна адміністрація, Львів (Здійснення в межах своїх повноважень виконавчої влади на території Львівської області)

Ведення претензійно-позовної роботи. Практично ведення юридичної роботи у всіх галузях права, оскільки мною надавались юридичні висновки керівництву облдержадміністрації за наслідками розгляду звернень юридичних осіб усіх форм власності, різних державних органів, органів місцевого самоврядування та фізичних осіб. Проведення перевірок суб'єктів господарювання та інших державних органів щодо виконання розпоряджень голови облдержадміністрації та усунення порушень у разі їх невиконання. Проведення різних перевірок райдержадміністрацій, міських, сільських рад, інших органів державної влади та юридичних осіб, щодо покладених на них виконання державних програм. Юридична робота по зверненнях, запитах народних депутатів України, міністерств Кабінету Міністрів України, Адміністрації Президента України, юридичних та фізичних осіб.

Старший державний виконавець Галицького ВДВС ЛМУЮ, державний виконавець ВДВС Пустомитівського РУЮ

с 05.2005 по 01.2008 (2 года 8 месяцев)
Львівське обласне управління юстиції, Львів (Забезпечення реалізації державної політики у сферах організації примусового виконання рішень судів та інших органів)

Примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб). Проведення перевірки на підприємствах по виконанню рішень стосовно працюючих у них боржників, накладення арешту на майно боржника, опечатування, вилучення та його реалізація, конфіскація майна. Накладення арешту на рахунки у банках юридичних осіб та опис майна. Виконання рішення про виселення боржника та стягнення аліментів, подання орієнтування на затримання арештованого автомобіля та інші виконавчі дії.

Образование

Львівський національний університет імені Івана Франка

Правознавство, Львов
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 7 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України НАУ Досвід роботи юриста здобутий у щоденній практичній діяльності

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Одружений, не палю, можливі відрядження, наявність автомобіля. Хобі - спорт, музика.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: