Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 сентября 2018

Наталія

Адміністратор, секретар, продавець, 5 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Владимир

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 09.2015 по 10.2017 (2 года 1 месяц)
ТОВ ДЦ WATSONS, Володимир-Волинський (Роздрібна торгівля)

З вересня 2015р. по вересень 2016р. займала посаду продавець консультант мала наступні обовязки як:ввічливе обслуговування відвідувачів в торговому залі. Надання грамотних консультацій з будь-яких питань, що стосуються продукції та здійснення пукупки. Створення комфортних умов для вибору товару. Підрахунок вартості покупки, супровід покупця до каси. Передпродажна підготовка товару: розпакування, перевірка кількості продукції, відповідність найменуванням, огляд на наявність пошкодження, маркування.Підготовка до роботи торгового залу: контроль наявності товару і цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами,підтримання чистоти в залі. Участь в інвентаризації товару також входить в обов’язки продавця консультанта.

З вересня 2016р. на посаді адміністратора магазину здобула такі навички як: вміння щодо прискорення обслуговування покупців, створення для них комфортних умов торговельного обслуговування, запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій, що виникають під час обслуговування покупців.Стежити за раціональним розміщенням продавців, контролерів, касирів на робочих місцях.Контроль додержання працівниками правил безпечного ведення робіт, протипожежного захисту, виробничої санітарії та гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Образование

ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький ДПУ ім. Г.Сковороди"

Економічний, Переяслав-Хмельницький
Неоконченное высшее, с 2015 по 2018 (3 года 3 месяца)

Дополнительное образование и сертификаты

"Експерт Procter&Gamble"

2дні

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: