Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 апреля 2022

Ольга

Помічник керівника, адміністратор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Ужгород
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Ключова інформація


Досвід переговорів, керівництва та роботи в команді більше 10 – років, досвід проходження перевірок контролюючими органами, вирішення конфліктних ситуацій, спілкування з людьми.

Досвід роботи


Секретар сільської ради, заступник сільського голови
2008 – 2020 (12 років)
Орган місцевого самоврядування (сільська рада)
Забезпечення організаційного, правового, матеріально-технічного, господарського забезпечення діяльності сільської ради, ведення діловодства, нотаріальні дії, кадрова робота, державна реєстрація актів цивільного стану (реєстрація народження, смерті, шлюбів у т.ч. проведення урочистої реєстрації шлюбу), реєстрація місця проживання в Україні, робота зі зверненнями громадян, особистий прийом громадян (розгляд заяв, скарг та пропозицій), організація проведення засідань сесій сільської ради, засідань виконавчого комітету при сільській раді, ведення протоколів засідань сесій с/р, виконкомів, адміністративної комісії при сільській раді, складання протоколів про адміністративні правопорушення, планування роботи ради та виконкому, складання номенклатури справ та забезпечення зберігання офіційних документів у сільській раді, формування справ у архів, ведення погосподарського обліку, знання законодавства (аналіз щодо законності прийняття рішень ради, відповідь на запити), виконання обов'язків сільського голови на час його відсутності (відпустки, лікарняні) тощо, земельні питання, видача довідок, помічник бухгалтера (робота в програмах, що стосуються звітності), представник сільської ради на судових засіданнях, подача звітів у вищестоящі органи, тощо.

Мерчендайзер, VIP - мерчендайзер
Кві 2007 - Лют 2008 (11 міс.)
Дистрибюторська компанія - ТМ «Рошен»

Викладка товару згідно корпоративної планограми, організація установки супутнього необхідного обладнання (холодильники, додаткові вітрини, піддони акцій тощо). Основне завдання - контроль наявності всього асортименту компанії на полицях магазину і розташування його в найбільш сприятливих для покупки місцях, контроль за термінами придатності і чистотою полиць, розміщення POS - матеріалів, взаємодія з персоналом магазинів, підтримка торгового запасу, аудит цін, часток полиць і промоакцій конкурентів, вирішення локальних проблем у точці продажу,підтримання товарного виду упаковки,підтримання іміджу ТМ. Основне завдання - підвищення продаж продукції ТМ.



Мерчендайзер
Жов 2006 - Бер 2007 (6 міс.)
Дистрибюторська компанія-ТМ «Козацька розвага»

Викладка товару згідно корпоративної планограми, організація установки додаткового обладнання (додаткові вітрини, піддони акцій), контроль наявності асортименту продукції у торгових точках,розташування товару у найбільш сприятливих для покупця місця, контроль за термінами придатності, чистотою полиць, товарного вигляду продукції, розміщення РОS - продукції у найбільш вигідних для покупця місцях, підтримання іміджу ТМ, співпраця із представниками торгових точок, підвищення ефективності продажів та досягнення високих результатів у роботі Команди.

Продавець – консультант, продавець - касир
Квітень 2006 – Вересень 2006 (6 міс)
Торгівля - Супермаркет «Вопак» Ужгород

Викладка товару згідно планограми, контроль за якістю продукції, термінами придатності, чистотою полиць,підтримання товарного виду продукції, контроль наявності усього асортименту продукції торгових марок, які постачають продукцію у супермаркет, контроль за цінами (вчасна заміна цінників). Основне завдання - підвищення продажів.
Комунікабельність, ввічливість, презентабельний вигляд, чесність, швидка реакція, правильність розрахунків з клієнтами, чистота робочого місця, викладка продукції, що прилягає до каси, контроль за вагою продукції, яку збирається купити клієнт.

Бухгалтер
Вересень 2005 - Листопад 2005 (3 міс.)
Промисловість та виробництво - ПСГП «І.В.К.»
Кадрова робота, видача довідок, облік доходів та видатків підприємства, нарахування заробітної плати, звітність, ведення діловодства.

Освіта


Тернопільський національний економічний університет (Тернопіль) – рік закінчення 2011 р.
Факультет міжнародного бізнесу та менеджменту, спеціальність «Міжнародна економіка» (магістр).

Курси, тренінги, сертифікати


"Новели законодавства про службу в органах місцевого самоврядування.Запобігання проявам корупції в роботі органів місцевого самоврядування." (Ужгород) – 2013 рік закінчення.

"Актуальні питання роботи з кадрами в органах місцевого самоврядування. Функціонування та принципи роботи з системою "Картка" (Ужгород )- 2009 рік закінчення.

Додаткова інформація


Комп'ютерні навички
Знання ПК

Водійське посвідчення
Кат. "В", досвід водіння - 10 років

Громадська діяльність
Депутат сільської ради шостого та сьомого скликання

Особисті якості
Комунікабельна, відповідальна, працьовита, постійно працюю над вдосконаленням своїх знань і навичок

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: