Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 марта 2019 PRO

Ігор

Майстер, апаратник, оператор виробництва, слюсар, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Апаратник 5-го розряду, технік, слюсар з встановлення ГБО

с 02.2014 по наст. время (10 лет 3 месяца)
ПрАТ "Вінницяпобутхім", ТОВ "ГАЗ-АВТО ІМЕГА", Винница (виготовлення рідких миючих засобів, прийом та складування сировини та готової продукції)

Робота на високотехнологічному обладнанні з програмуванням процессу, налаштування та його обслуговування; робота з електронавантажувачем; робота старшим зміни апаратників, контроль за виконанням виробничого завдання, організація навчання персоналу; встановлення та обслуговування газового обладнання на автомобілі, тестування та налаштування системи ГБО, ведення обліку запчастин на складі; робота з комп"ютером.

Образование

Вінницький технікум мясної та молочної промисловості

Юридичний, Винница
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 8 месяцев)

юрист

Вінницьке СПТУ-2

Слюсар по ремонту автомобілів, Винница
Среднее специальное, с 1989 по 1992 (2 года 9 месяцев)

слюсар по ремонту автомобіля 4 розряду

Дополнительное образование и сертификаты

ТОВ "СИНТЕЗ"

1 месяц

Компания "OLSA"

1 месяц

Компания "AUTRONIC"

1 месяц

Компания "IMEGA INTERNATIONAL GROUP"

1 месяц

Академія газу про компанії "Автогаз-глобал Україна"

1 месяц

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Робота з вибухонебезпечним обладнанням та під високим тиском

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Итальянский — начинающий

Дополнительная информация

у 1992 році закінчив Вінницьке СПТУ-2 за спеціальністю слюсар по ремонту автомобілів 4 розряду. З 1992 по 1994 р.р. служив у ЗСУ. У 1996 році поступив на службу в ОВС. Під час проходження служби заочно навчався у ВТММП та здобув середню-спеціальну освіту, юрист за фахом, обіймав посади міліціонера, командира відділення, заступника командира роти по роботі з персоналом. В 2010 році звільнений з ОВС на пенсію. В 2011 році прийнятий на роботу до ВО "Вінницяпобутхім" апаратником змішування. Виконував виробничі завдання по виготовленню миючих засобів на високотехнологічному обладнанні італійської фірми "OLSA". Маю допуск до роботи з обладнанням під високим тиском та виконання вибухонебезпечних робіт. Пройшов навчання на підприємстві фахівцями "OLSA" та ТОВ "Синтез",маю відповідні сертифікати. В 2015 році пройшов навчання в Компанії AUTRONIC (Modena, Italy) та Компанії IMEGA INTERNATIONAL GROUP (Bolonia, Italy) та з 2016 року працюю техніком в ТОВ "ГАЗ-АВТО ІМЕГА", що є представником вищевказаних компаній в Україні. З метою підвищення фахового рівня навчався в Академії газу України при компанії "Автогаз-глобал Україна". Маю навики в роботі з високотехнологічним обладнанням, компьютерною технікою, в умовах СТО, в обліку комплектуючих та запасних частин на складі, обслуговував сайт компанії, веду власну сторінку на Facebook.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: