Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 июня 2020 PRO

Ростислав

Администратор ресторана, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Администратор

с 11.2018 по наст. время (5 лет 6 месяцев)
Мейвей, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

До цього періоду я працював у Львові на посаді Бармен/ касир , керівництво помітило мене , моє вміння спілкуватись з іншими людьми, мій талант , мою харизму , моє ставлення до роботи , я трудоголік на секундочку)))та відправили мене на роботу в Київ на вищу посаду...
Робота адміністратором ресторану навчила знаходити спільну мову, з різноманітними гостями , давати їм зворотній зв’язок , стати ще більш комунікабельним , яскравим , впеневненно та грамотно виходити з конфліктних ситуацій.

Бармен

с 12.2017 по 08.2018 (8 месяцев)
Хот Кафе, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота барменом у Хот кафе, була по максимум загруженою , це було справжнє випробування працювати у головному офісі компанії ГАЛНАФТОГАЗ де відпочиває все керівництво компанії ОККО та АЗК ГАЛНАФТОГАЗ, роботи було дуже і дуже багато , але я таке люблю , великим плюсом було те, що там « що не рожа то Серьожа, що не людина то Дірєктор» тому прийшлось навчитись в першу чергу дуже тонко та грамотно спілкуватись з людьми , які в житті займають високі посади та соціальний статус вище середньої керівної ланки , це абсолютно всі топ/менеджери компанії, директори та керівники. Саме головне що і там я проявив максимум професіоналізму , харизми та людяності , саме тому я тепер тут у Києві працюю на вищій посаді .

Офіціант , старший Офіціант

с 05.2015 по 05.2016 (1 год)
Кет Кафе, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант це моя стихія. Я не наче риба у воді , поринув у це прекрасне чудове море ... до людей яких так щиро люблю , до сервісу якого так старанно навчався , до котів які там перебували це було просто , щось фантастичне ... за період роботи офіціантом , я зрозумів , що кожен має займатись своєю улюбленою справою , роботи її добре, викладатись на максимум постійно рости та розвиватись і йому принесуть , за це ВЕЛИКІ ГРОШІ !)))
Тому станьте кращим у свому, і все у Вас, буде чудово !)))

Вокалист

с 02.2015 по 09.2016 (1 год 7 месяцев)
Ресторан, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота вокалістом у нічному клубі, ресторані , різноманітні корпоративи, весілля та особисті досягнення у караоке .

Менеджер з продажу

с 09.2014 по 05.2015 (8 месяцев)
Adelina collcentre, Львов (Продажи)

Менеджер з продажу компанії МТС , це неймовірний досвід , з якого я починав ... звичайно на початку своєї діяльності була ціла куча своїх нюансів через на той момент відсутність досвіду , але я поставив собі ціль - стати кращим ! При великій титанічній роботі над собою, результат не заставив довго себе чекати , вже через два місяці я став кращим оператором , ще через місяць кращим продажником і буквально на четвертий місяць роботи мені запропонували стати старшим оператором , але на той момент я відмовився ... чому ?! При зустрічі розкажу !))

Образование

Львівська Політехніка

Психологія, Львов
Неоконченное высшее, с 2013 по 2017 (3 года 10 месяцев)

Базовий курс, для молодих психотерапевтів. На даному курсі вивчали : поведінку людей в соціумі , соціологічні властивості кожної культурної одиниці , різноматніття особистостей , методи практичної та сімейної психотерапії.

ВПУ Дизайну та Будівництва

Готельно ресторанний бізнес :» Адміністратор , кухар, бармен., Львов
Среднее специальное, с 2012 по 2014 (1 год 8 месяцев)

...

Будинок Офіцерів

Львов
Среднее, с 2011 по 2011 (4 месяца)

Курси медичних братів

Знания и навыки

В першу чергу я психолог!

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Я молодий , симпатичний, харизматичний хлопець з прекрасного кавового міста , культурної столиці нашої країни. Звичайно, як ви вже зрозуміли я мегаскромний)) У житті , я дуже позитивний , простий та щирий, але в мене є різні грані мого характеру , тому я буваю дуже і дуже різним ... трошки істєрічка, але це тільки в хорошому сенсі цього слова ... Співаю я з дитинства , і вже маю певні перемоги і досягнення у цьому напрямку ... Наприклад такі як : « золотий голос Караоке « Учасних різноманітних конкурсів , учасних багатьох фестивалів, була навіть мова про телебачення , але це вже окрема тема для обговорення . Вашій компанії я можу дати : харизму, силу, надхнення і любов . Я готовий працювати тільки там , де дійсно по достоїнству мене , оцінять . Я готовий рости, працювати над собою , піднімати культурний рівень закладу, піарити його в соц мережах , ( а в мене виходить це просто НЕЙМОВІРНО!), при умові лояльного керівництва та достойного рівня заробітку !
Дякую Вам, за Ваш час , гарного дня)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: