Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 августа 2020

Олексій

Ветеринар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Лікар ветеринарної медицини

с 03.2016 по 07.2018 (2 года 4 месяца)
ТОВ ім. Шевченка, Чернігів (ВРХ)

Профілактика, лікування, розробка протиепізоотичних заходів. Контроль за якістю виробленої продукції, дотримання ветеринарно-санітарних правил. Ведення ветеринарної документації і періодичної звітності в державні органи контролю, виписка ветеринарних документів, що засвідчують якість та безпеку продукції. Робота з ВРХ (м’ясо-молочний напрям). Запліднення худоби технікою штучного осіменіння, догляд за молодняком.

Головний лікар ветеринарної медицини

с 09.2011 по 10.2014 (3 года 1 месяц)
ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія», Чернігів (ВРХ)

Ведення облікової та звітної ветеринарної документації. Складання планів,схем проведення лікувально-профілактичних заходів,їх виконання. Контроль за виконанням ветеринарно-санітарних правил у господарстві. Складання заявок на медикаменти та біопрепарати,їх застосування згідно інструкцій і настанов. Створення благополуччя по захворюваннях на підпорядкованих територіях (7 колгоспів). Підготовка молодших ветеринарних спеціалістів. Виїзд в господарства для надання практичної допомоги. Брав участь у семінарах. Проходив курси підвищення кваліфікації.

Образование

БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Факультет ветеринарної медицини, Біла Церква
Высшее, с 1987 по 1995 (7 лет 10 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Знання офісних програм Ведення облікової та звітної ветеринарної документації Складання заявок на медикаменти та біопрепарати Ветеринарне обслуговування закуповуваної племінної худоби Проведення досліджень патматеріалу на отруєння, вміст нітратів Володіння технікою штучного запліднення Проведення діагностики за допомогою переносного УЗ-апарату Складання планів, схем проведення вакцинації, їх виконання Проведення контролю за епідемічно значущими захворюваннями Ведення та невідкладна допомога при патологічних пологах Володіння внутрішньовенним введенням препаратів, забором крові Проведення гінекологічного дослідження тварин Проведення стерилізації тварин Огляд, діагностика та лікування тварин

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

•Одружений
•Судимостей не маю
•Шкідливих звичок немає
•Вмію користуватися оргтехнікою (ксерокс, факс, принтер, сканер)
•Маю водійські права (категорія А, В)
•Стаж водіння 17 років

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: