Ігор
Технолог харчової промисловості (м'ясо), завідуючий виробництвом
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5081314
Опыт работы
Технолог/ директор з виробництва
с 10.2021 по 02.2022
(4 месяца)
Ковбасний цех, Іванків (Робочі спеціальності, виробництво)
-Керівництво ковбасним цехом;
- Запуск лінійки варених ковбас та делікатесів;
- Контроль виробництва від прийому сировини до випуску готової продукції;
- Проведення інвентаризацій.
Цех припинив свою діяльність через війну.
Технолог
с 08.2019 по 09.2021
(2 года 1 месяц)
ТОВ "МАН Україна", Київ (Оптова торгівля харчовими добавками, імпорт-експорт, дистрибуція)
Технологічна підтримка роботи клієнтів.
Аналіз ринку, пошук нових клієнтів.
Проведення відпрацювань та впровадження нових продуктів на підприємствах клієнта.
Розробка нових продуктів спільно з європейським R&D центром.
Відпрацювання нових продуктів в цеху лабораторії.
Складання рецептур, ведення технологічної документації.
Технолог/Директор з виробництва
с 05.2017 по 08.2019
(2 года 3 месяца)
ТОВ МК "Столичний", Киев (Переробка курятини)
Контроль технологічного процесу по виробництву напівфабрикатів з курятини.
Контроль за виходами продукції.
Розробка нових продуктів.
Робота з нормативними документами.
Контроль складських запасів.
Управління персоналом 30 осіб.
Технолог
с 11.2015 по 05.2017
(1 год 6 месяцев)
ТОВ "Натурпродукти", Борисполь (Харчова промисловість)
Контроль технологічного процесу від прийняття сировини до випуску продукції.
Менеджер-технолог
с 02.2013 по 11.2015
(2 года 9 месяцев)
ТОВ "Кейсдарм", Киев (Постачання оболонок та спецій на м'ясопереробні підприємства)
Пошук клієнтів та впровадження продукції на підприємствах м’ясної промисловості;
проведення виробіток на підприємствах;
контроль дебіторської заборгованості;
проведення переговорів та консультації клієнтів.
Образование
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Харчові технології та управління якістю продукції АПК (переробка м'яса), Киев
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет 3 месяца)
Знание языков
Английский — выше среднего
Дополнительная информация
Досвід управління колективом, досвід роботи в міжнародній компанії. Успішний досвід розробки та запуску нових продуктів. Вміння працювати в колективі.
Похожие кандидаты
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 грн, Киев
Технолог харчової промисловості, начальник виробництва, завідувач лабораторії
Киев
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва
Киев
Директор виробництва, зав. виробництвом, цехом
Киев, Белая Церковь
Завідуючий виробництвом, завідувач складу, технолог з газації бананів (дозарювання)
45000 грн, Киев, Вишневое (Киевская обл.)
Технолог харчової промисловості, директор виробництва, керівник
Киев