Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2023 PRO

Ігор

Технолог харчової промисловості (м'ясо), завідуючий виробництвом

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог/ директор з виробництва

с 10.2021 по 02.2022 (4 месяца)
Ковбасний цех, Іванків (Робочі спеціальності, виробництво)

-Керівництво ковбасним цехом;
- Запуск лінійки варених ковбас та делікатесів;
- Контроль виробництва від прийому сировини до випуску готової продукції;
- Проведення інвентаризацій.
Цех припинив свою діяльність через війну.

Технолог

с 08.2019 по 09.2021 (2 года 1 месяц)
ТОВ "МАН Україна", Київ (Оптова торгівля харчовими добавками, імпорт-експорт, дистрибуція)

Технологічна підтримка роботи клієнтів.
Аналіз ринку, пошук нових клієнтів.
Проведення відпрацювань та впровадження нових продуктів на підприємствах клієнта.
Розробка нових продуктів спільно з європейським R&D центром.
Відпрацювання нових продуктів в цеху лабораторії.
Складання рецептур, ведення технологічної документації.

Технолог/Директор з виробництва

с 05.2017 по 08.2019 (2 года 3 месяца)
ТОВ МК "Столичний", Киев (Переробка курятини)

Контроль технологічного процесу по виробництву напівфабрикатів з курятини.
Контроль за виходами продукції.
Розробка нових продуктів.
Робота з нормативними документами.
Контроль складських запасів.
Управління персоналом 30 осіб.

Технолог

с 11.2015 по 05.2017 (1 год 6 месяцев)
ТОВ "Натурпродукти", Борисполь (Харчова промисловість)

Контроль технологічного процесу від прийняття сировини до випуску продукції.

Менеджер-технолог

с 02.2013 по 11.2015 (2 года 9 месяцев)
ТОВ "Кейсдарм", Киев (Постачання оболонок та спецій на м'ясопереробні підприємства)

Пошук клієнтів та впровадження продукції на підприємствах м’ясної промисловості;
проведення виробіток на підприємствах;
контроль дебіторської заборгованості;
проведення переговорів та консультації клієнтів.

Образование

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Харчові технології та управління якістю продукції АПК (переробка м'яса), Киев
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет 3 месяца)

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Досвід управління колективом, досвід роботи в міжнародній компанії. Успішний досвід розробки та запуску нових продуктів. Вміння працювати в колективі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: