Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 ноября 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5101491

Адміністратор, бариста

Занятость:
Неполная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Акушерка

с 03.2017 по наст. время (7 лет 2 месяца)
Народження немовлят

Обов'язки акушерки:
1. Проводить лікувально-профілактичну санітарно-освітню роботу, догляд за пацієнтами відповідно до профілю відділення під керівництвом лікаря.

2. Проводить підготовчу роботу для лікувально-діагностичної діяльності лікаря акушера-гінеколога і власної діяльності.
3. Здійснює лікувально-діагностичну допомогу вагітним, породіллям, породіллям, гінекологічним хворим за призначенням лікаря або спільно з ним у відділенні, на прийомі в жіночій консультації, вдома.

4. Надає медичну допомогу при неускладнених пологах самостійно або з лікарем акушером-гінекологом при патології пологів, післяпологовому періоді, проводить первинну обробку і при необхідності первинну реанімацію новонароджених.

5. Надає невідкладну долікарську медичну допомогу при гострих захворюваннях і нещасних випадках за профілем діяльності з подальшим викликом лікаря або направленням пацієнта в лікувально-профілактичний заклад.

6. Повідомляє лікаря акушера-гінеколога, старшої акушерці, завідуючого відділенням або чергового лікаря про екстремальні ситуації в стані пацієнтів, подіях у відділенні, палатах, кабінетах.

Образование

Білоцерківський медичний коледж

Акушерська справа, Біла Церква
Среднее специальное, с 2014 по 2017 (2 года 5 месяцев)

Наука акушерства не повинна розглядатися як частина терапії або хірургії . Для спеціального вивчення його потрібні не тільки пізнання, черпає в згаданих двох науках, але знайомство з цілою низкою спеціальних відомостей, нічого спільного з іншими галузями медицини не мають. Ось чому вивчення акушерства обумовлює існування особливої клініки, в якій після попередньої підготовки в медичній і хірургічній клініках викладається патологія і терапія пологового періоду.

Крім того, велика увага при навчанні в університетах приділяється кесаревого розтину , показанням до якого є неможливість нормальних пологів , коли останні викликають побоювання за життя матері і дитини - наприклад, при вузькому тазі роділлі , будь-яких патологіях у розвитку плоду, багатоплідної вагітності .

Знания и навыки

Користувач ПК

Дополнительная информация

Вік - 21 рік.
Сімейний стан - не одружена, дітей немає.
Наявність закордонного паспорта.
Диплом масажиста.
В медицині працюю 2роки.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: