Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 июня 2019

Юрий

Консультант по администрированию бизнеса, 8 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
77 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Пользователь ПК

Рекомендации

Иванов Александр Романович

Иванов Александр Романович

Директор, ООО"Информатика"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
Бурштейн Юрій Петрович

Місце проживання: м. Вінниця, вул Ширшова

тел. моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») тел. дом. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета:
Отримати роботу з адміністрування господарської діяльності підприємства. Можливо, по домовленості, і дистанційне співробітництво.
Освіта:
Вінницький політехнічний, Інститут «Радіотехніки, зв’язку та приладобудування», Спеціальність «Радіотехніка». Вечірня форма навчання 1968 - 1974рік
Досвід професійної та трудової діяльності:

27 років з 1969р. по 1996р.. – ЦКБІТ – НВ ІНФРАКОН, трудовий шлях від слюсаря-складальника радіоапаратури до заступника керівника правління з маркетингу.
Керував розробкою та впровадженням у виробництво ТНВ та електронних приладів для сільського господарства. Керував науково-виробничим комплексом; очолював Раду трудового колективу підприємства (не був членом КПРС).

10 років з 1996 по 11 місяць 2006 року, працював у Українсько – Американському підприємстві «AESP – Україна» – генеральним директором. Підприємство постачало обладнання в Україну для будування комп’ютерних мереж. Вся документація, угоди, скарги до податкової, та відстоювання позиції підприємства в судах здійснювалось мною. Вся первина документація проходила мій перегляд насамперед, аж потім переходила в бухгалтерію підприємства.

11 років з 1.12.2006 р. по 31.11.2017 року заступник директора НВ ТОВ «ІНФОРМАТИКА», (тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)). Виконував наступні обов’язки:
- вирішення організаційних, кадрових питань;
- розробка розпорядних документів, угод на постачання продукції та послуг;
- взаємодія з банками «Террабанк», «Банк фінанси та кредит»;
- взаємодія з боржниками в Україні, за кордоном, а також з боржниками які знаходились на непідконтрольній Україні території.
Досягнення:
Володію навичками роботи з комп’ютером, та всіма питаннями, які вирішує діючий керівник.
На даний час шукаю роботу, з забезпечення документального супроводу господарської діяльності підприємства, а також практична діяльність з повним (всебічним) документальним супроводом господарської документації підприємства від підготовки та розробки господарської та розпорядчої документації. мініструванАдня (підготовка і прийом) первинних бухгалтерського документообігу. Адміністрування документообігу між підрозділами підприємства, відповідно до діючої структури. Підготовка проектів розпорядчої документації по управлінню підприємством. Підготовка проектів листів для забезпечення взаємодії підприємства з іншими приватними і державними структурами.
Професійні та особисті навички:
Передати практичний досвід адміністрування працівникам підприємства, які цього забажають.


«01» червня 2018 року ____________ Юрій Бурштейн

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: