Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 февраля 2022

Юлія

Менеджер ресторану, 22 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер ресторану

с 03.2021 по 11.2021 (8 месяцев)
Томатіна, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

-розподіл співробітників по робочих процесах, складання графіків відповідно до навантаження;
-мотивація команди для виконання поставлених цілей;
-контроль за дотриманням співробітниками санітарних умов, правил особистої гігієни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
-контроль якості та швидкості обслуговування гостей;
-навчання нових співробітників;
-контроль справності технічного стану обладнання та приміщення;
-контроль за дотриманням технологій приготування , перевірка температурних режимів зберігання;
-замовлення продуктів і витратних матеріалів;
-проведення інвентеризацій;
-проведення обліку та інкасації готівки;
- робота з накладними;
-ведення звітності;
-робота в liko.

Менеджер в оптовій торгівлі

с 05.2019 по 06.2020 (1 год 1 месяц)
ТзОВ «Арахісова паста МантЕка», Львов (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Ведення клієнтської бази
- Пошук нових клієнтів
- Укладання договорів
- Формування рахунків згідно замовлення
- Консультація клієнтів щодо асортименту компанії
- Виписка ТТН
- Супровід замовлення з моменту оформлення до моменту відгрузки.

Адміністратор

с 09.2017 по 09.2018 (1 год)
Grill Pub, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
- Організація безперебійної роботи ресторана;
- Взаємодія з постачальниками, планування замовлення продуктів, контроль термінів, асортименту, кількості та якості доставки;
- Забезпечення дотримання персоналом корпоративних стандартів, розподіл обов`язків між співробітниками;
- Забезпечення умов якості обслуговування гостей ресторана;
- Вирішення спірних конфліктних ситуацій;
- Безпосередня участь у виробничому процесі;
- робота з РРО,КУРО(касова дисципліна) ;
- Ведення звітності.

Старша зміни ресторану

с 10.2015 по 02.2017 (1 год 4 месяца)
СРК Ігроленд, Львів (Сімейно розважальний комплекс)

- Організація та координування роботи персоналу ресторану.
- Організація продажів в ресторані.
- Замовлення товару.
- Забезпечення виконання стандартів компанії кожним членом команди.
- Формування ефективних сервісних команд.
- Вирішення складних ситуацій з гостями.
- Формування святкової та гостинної атмосфери у зоні своєї відповідальності.
- Управління касовою дисципліною.
- Ведення звітної документації.

Бармен-Офіціант

с 05.2015 по 09.2015 (4 месяца)
Ресторан «Червона Рута», Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

НУ «ЛП»

Туризм, Львів
Высшее, с 2013 по 2017 (3 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Польский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: