Артем
Менеджер ресторану, заступник керівника, 50 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 40 лет
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Буковель, Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10612735
Опыт работы
Менеджер ресторану, керівник напрямку івент-бенкет
с 04.2023 по 03.2024
(11 месяцев)
"Fami Resto Group", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-організація та контроль всіх процесів закладу
-прийом та проведення бенкетів, конференцій, свят, гастро та гала вечерь до 500 гостей
-ведення документації та звітності
-проведення навчання команди(тренинги, п'ятихвилинки)
-аналіз ефективності роботи команди, покращення показників
-формування графіків, табелювання
-проведення інвентаризцій
-контроль касової дисциплини
-робота з гостями
Маю рекомендаційний лист
Бармен, менеджер ресторану
с 04.2021 по 05.2022
(1 год 1 месяц)
" Frapolee 21", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-пригoтування кавових и алкогольних напоїв
-проведенн інвентарізаціїї
-складання закупок
-ведення касової дисципліни
-надання сервісу високого рівня
Адміністратор ресторану
с 10.2019 по 05.2021
(1 год 7 месяцев)
"Гюго", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-контроль касової дисципліни
-підбір та навчання персоналу
-контроль якості видачі страв та напоїв
-складання графіків персоналу
Ст. офіціціант
с 05.2018 по 11.2018
(6 месяцев)
Чорне Море, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
с 03.2016 по 03.2018
(2 года)
" Sevileya", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Технікум бухгалтерского обліку
Бухгалтер - аудитор, Ананьїв
Среднее специальное, с 1998 по 2001 (3 года)
Дополнительное образование и сертификаты
НУХТ, бармен - офіціант
2005 -2006
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
Рекомендации
Бойко Анастасія Валеріївна
Керуюча, операційний директор ресторанів, "Fami Resto Group"
Дополнительная информация
Знання програм:
-Exel
-R-Keeper
-B52
-BarBoss
-Servio
-Iiko
Похожие кандидаты
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Львов, Днепр
,
еще 8 городов
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Львов, Киев
,
еще 2 города
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Львов, Винница
,
еще 8 городов
Директор, зам. директора, керівник відділу, менеджер
Львов, Киев, Одесса
Керуючий рестораном, баром, бар-менеджер
Львов, Киев, Одесса
Керуюча, заступник керівника, регіональний менеджер
35000 грн, Львов