Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 марта 2024 PRO

Юрій

Адвокат, правозахисник з земельних питань та нерухомості, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
54 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Кривой Рог, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора

с 01.2001 по 12.2018 (17 лет 11 месяцев)
ТОВ "Центр правового захисту "Юр-Лайн", Кривий Ріг (Юриспруденція)

- юридичне супровождення діяльності суб`єктів господарювання юридичних та физичних осіб-підприємців;
- представництво интересів в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, захист прав та законних интересів в судах різної юрисдикції;
- досвід врегулювання спірних відносин в сфері землекористування, договірних відносин та позитивна судова практика у спорах з органами державної влади, місцевого самоврядування, органами прокуратури, банками та контролюючими органами, підтверджену даними Єдиного дежавного реєстру судових рішень . Адвокатська практика по вирішенню складних питань врегулювання спорів.

Образование

Киевский национальный университет имени Тараса Шевченко

Юридический, Киев
Высшее, с 2003 по 2006 (3 года 2 месяца)

по окончании обучения получил диплом специалиста ( юриста ) с отличием

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Освіта – 1993р. закінчив Криворізький гірничорудний інститут, 2006р. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, диплом юриста з відзнакою.

1995р. - навчався у Міжнародному центрі приватизації, інвестицій та менеджменту (Міжнародний інститут бізнесу) і отримав Міжнародний сертифікат №012 фахівця-консультанта з підготовки до приватизації об`єктів приватизації ( Рішення Державної комісії від 25.03.1995 р., протокол №1, м.Київ).

1999р. - навчався за програмою підготовки спеціалістів з земельно-оцінювальної діяльності у Міжнародному центрі приватизації, інвестиції та менеджменту і отримав сертифікат експерта-оцінювача земель на території України ( реєстраційний № 4023 від 18 вересня 1999 року), виданий Державним комітетом України по земельних ресурсах.

З 1994 року почав працювати у Криворізькому інвестиційному акціонерному товаристві “Україна цінні папери” на посаді начальника відділу приватизації та акціонування підприємств України та займався наступними питаннями:
-підготовка до приватизації об`єктів;
-проведення оцінки об`єктів приватизації;
-розробка планів приватизації, бізнес-планів;
-реформування державних сільгосппідприємств та створення на їх базі відкритих акціонерних товариств за участю сільгоспвиробників;
-підготовка об`єктів до участі в аукціонах, які проводив Фонд державного майна України;
-організація та проведення, в тісній співпраці з Фондом державного майна України, аукціонів, конкурсів з продажу державного майна.

З 2001 року заступив на посаду заступника директора з земельних питань Центру правового захисту “Юр-Лайн”.

Застосовуючи фахові знання здійснював юридичний захист суб’єктів господарювання від неправомірних дій органів державної влади та органів місцевого самоврядування шляхом адміністративних та судових заходів.

Основні напрямки діяльності - надання консалтингових послуг щодо земельних правовідносин юридичним та фізичним особам, співпраця з банківським установами по кредитуванню сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, захист інтересів клієнтів, в тому числі в судовому порядку, паювання земель, співпраця з органами державної реєстрації прав на землю, адміністративне вирішення спірних питань. Маю великий досвід ведення судових справ у земельних правовідносинах, де орендодавцем є орган місцевого самоврядування.

Протягом більше ніж 20-ти років займаюсь правозахисною діяльністю, пов’язаної з захистом прав та інтересів клієнтів у спорах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами. Маю позитивну судову практику в оскарженні рішень органу місцевого самоврядування, дій та бездіяльності окремих посадових осіб органів місцевого самоврядування та державної влади при здійсненні повноважень у сфері земельних відносин, яка підтверджена даними Єдиного державного реєстру судових рішень.

Захист інтересів клієнта в судовому порядку здійснювався і здійснюється як на регіональному рівні, так і у Вищому господарському суді України, Вищому адміністративному суді України, Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Верховному Суді України.

Основними критеріями взаємодії між сторонами вважаю наявність таких якостей як порядність, професіоналізм, відповідальність, комунікабельність. В своїй діяльності дотримуюсь правил юридичної етики, конфіденційності, обираючи неординарний шлях вирішення проблемних питань, схвалюю принцип новаторства, досягнення поставлених цілей та раціональну організацію робочого часу.

Розгляну пропозиції про співпрацю з юридичного супроводу діяльності суб`єктів господарювання на взаємовигідних умовах. Адвокат - професійне надання юридичних послуг. Позитивна судова практика в судових спорах у сфері земельних правовідносин, нерухомості, банківськой діяльності, з органами державной влади та органами місцевого самоврядування та в інших сферах права.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: