Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 26 февраля 2024

Юрій

Заступник директора, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київський національный університет імені Тараса Шевченко

Юридичний, Київ
Высшее, с 2003 по 2006 (3 года 3 месяца)

Київський національний університет імєні Тараса Шевченко
Юридичний факультет, Київ

по зачінченню навчання отримав диплом специаліста ( юриста ) з відзнакою

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Освіта – 1993р. закінчив Криворізький гірничорудний інститут, 2006р. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, диплом юриста з відзнакою.

1995р. - навчався у Міжнародному центрі приватизації, інвестицій та менеджменту (Міжнародний інститут бізнесу) і отримав Міжнародний сертифікат №012 фахівця-консультанта з підготовки до приватизації об`єктів приватизації ( Рішення Державної комісії від 25.03.1995 р., протокол №1, м.Київ).

1999р. - навчався за програмою підготовки спеціалістів з земельно-оцінювальної діяльності у Міжнародному центрі приватизації, інвестиції та менеджменту і отримав сертифікат експерта-оцінювача земель на території України ( реєстраційний № 4023 від 18 вересня 1999 року), виданий Державним комітетом України по земельних ресурсах.

З 1994 року почав працювати у Криворізькому інвестиційному акціонерному товаристві “Україна цінні папери” на посаді начальника відділу приватизації та акціонування підприємств України та займався наступними питаннями:
-підготовка до приватизації об`єктів;
-проведення оцінки об`єктів приватизації;
-розробка планів приватизації, бізнес-планів;
-реформування державних сільгосппідприємств та створення на їх базі відкритих акціонерних товариств за участю сільгоспвиробників;
-підготовка об`єктів до участі в аукціонах, які проводив Фонд державного майна України;
-організація та проведення, в тісній співпраці з Фондом державного майна України, аукціонів, конкурсів з продажу державного майна.

З 1996 по 2001 рік - комерційний директор ПП "Цитрон" ( роздрібна торгівля продовольчими та непродовольчими товарами, оптова торгівля, посередницькі послуги).

З 2001 року заступив на посаду заступника директора з земельних питань Центру правового захисту “Юр-Лайн”.

Застосовуючи фахові знання здійснював юридичний захист суб’єктів господарювання від неправомірних дій органів державної влади та органів місцевого самоврядування шляхом адміністративних та судових заходів.

Основні напрямки діяльності - надання консалтингових послуг щодо земельних правовідносин юридичним та фізичним особам, співпраця з банківським установами по кредитуванню сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, захист інтересів клієнтів, в тому числі в судовому порядку, паювання земель, співпраця з органами державної реєстрації прав на землю, адміністративне вирішення спірних питань. Маю великий досвід ведення судових справ у земельних правовідносинах, де орендодавцем є орган місцевого самоврядування.

Протягом 17-ти років займаюсь правозахисною діяльністю, пов’язаної з захистом прав та інтересів клієнтів у спорах з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами. Маю позитивну судову практику в оскарженні рішень органу місцевого самоврядування, дій та бездіяльності окремих посадових осіб органів місцевого самоврядування та державної влади при здійсненні повноважень у сфері земельних відносин, яка підтверджена даними Єдиного державного реєстру судових рішень.

Захист інтересів клієнта в судовому порядку здійснювався і здійснюється як на регіональному рівні, так і у Вищому господарському суді України, Вищому адміністративному суді України, Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Верховному Суді України.

Основними критеріями взаємодії між сторонами вважаю наявність таких якостей як порядність, професіоналізм, відповідальність, комунікабельність. В своїй діяльності дотримуюсь правил юридичної етики, обираючи неординарний шлях вирішення проблемних питань, схвалюю принцип новаторства, досягнення поставлених цілей та раціональну організацію робочого часу.

Розгляну пропозиції про співпрацю з юридичного супроводу діяльність суб`єктів господарювання на взаємовигідних умовах.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты