Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 июля 2021 PRO

Сергей

Начальник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Павлоград

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник лабораторії

с 01.2006 по 01.2018 (12 лет)
ДТЕК "Павлоградуголь", Павлоград (Гірнича промисловість)

Оформлення нормативно -правової документації, правових актів з охорони праці, систем екологічного менеджменту, робота зі сторонніми організаціями. Заключення і супровід договорів, здача актів виконаних робіт, закриття заробітної плати, складання планів робіт, робота з ТМЦ.

Образование

Павлоградский технікум Державного вищого навчального закладу "НГУ"

Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв, Павлоград
Неоконченное высшее, с 2011 по 2014 (3 года)

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

З 2006 року працював слюсарем КВПтА в філії ВАТ Павлоградвугілля «Павлоградське Енергопідприємство». В 2011 році здобув освіту контролер з неруйнівного контролю та технічної діагностики і був переведений в спеціалізовану лабораторію неруйнівного контролю ПАТ ДТЕК Павлоградвугілля «Павлоградське Енергопідприємство». В 2014 році закінчив Павлоградський технікум Державного вищого навчального закладу «Національний гірничий університет» за спеціальністю «Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв» та здобув кваліфікацію технік – електромеханік гірничий.
В 2012 році зайняв посаду начальника лабораторії неруйнівного контролю та технічної діагностики. На цій посаді і пропрацював до осені 2018 року.
Маю досвід роботи з нормативно-правовою документацією з охорони праці, оформлення актів, договорів. Маю посвідчення з охорони праці 2018 року.
Вільно володію українською та російською мовами. Впевнений користувач ПК (Word, Excel, Microsoft Office).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты