Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 октября 2018 PRO

Юлія

Економіст, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Каменское
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

економіст

с 03.2015 по наст. время (9 лет 2 месяца)
ПАТ «Українська залізниця» регіональна філія «Придніпровська залізниця», Кам'янське (Транспорт, логістика)

- ведення обліку показників з праці та заробітної плати, аналіз та складання звітності у зазначений термін для служби вагонного господарства та органів статистики (форми 1-ПВ місячна «Звіт з праці», 1-Т (УТО-1) «Звіт про чисельність працівників і фонд оплати праці», 1-Т (УТО-1)-Е «Звіт про кількість працівників і фонд оплати праці на експлуатаційній роботі», УТО-2 (ДВ) «Звіт про кількість та фонд оплати праці працюючих у допоміжному виробництві», «Звіт про кількість та фонд оплати праці працівників, зайнятих іншою операційною діяльністю»);
- нарахування та внесення інформації до бази даних обліку заробітної плати;
- ведення розрахунків робітників згідно планових об’ємів;
- складання штатного розпису вагонного депо;
- ведення розрахунків трудомісткості виконання ремонтних робіт;
- розрахунок калькуляцій технічного обслуговування вантажних вагонів з відчепленням на основі первинних документів, виготовлення запасних частин для ремонту вантажних вагонів та інших видів робіт, які надаються вагонним депо стороннім організаціям.

Образование

Український державний хіміко-технологічний університет м. Дніпро

Економічний факультет, спеціальність – економіка підприємства, кваліфікація – спеціаліст з економіки підприємства, Дніпро
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 10 месяцев)

Навички планування роботи підприємства, організація виробництва, аналіз та оцінка ефективності господарської діяльності, формування стратегії розвитку в умовах конкурентного ринку, досягнення підприємством найкращих результатів при найменших витратах, а також забезпечення його стратегічної конкурентоспроможності.

Дополнительное образование и сертификаты

Державний економіко-технологічний університет транспорту. . Центр післядипломної освіти Університету .

2016, 1 місяць

Дополнительная информация

Досвід роботи в програмі автоматизована система бухгалтерського обліку «ФОБОС», впевнений користувач MS Office (Word, Exсel, Outlook), Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) та електронною поштою (Outlook Express, Lotus Notes).
Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – зі словником.
Орієнтація на успіх, відповідальність, уважність, здатність до швидкого навчання, сумлінність, прагнення до професійного зростання, завжди виконувала роботу в строк, цілеспрямованість, акуратність, уміння розставляти пріоритети.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: