Резюме від 31 жовтня 2018 PRO

Юлія

Економіст, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

економіст

з 03.2015 по нині (9 років 2 місяці)
ПАТ «Українська залізниця» регіональна філія «Придніпровська залізниця», Кам'янське (Транспорт, логістика)

- ведення обліку показників з праці та заробітної плати, аналіз та складання звітності у зазначений термін для служби вагонного господарства та органів статистики (форми 1-ПВ місячна «Звіт з праці», 1-Т (УТО-1) «Звіт про чисельність працівників і фонд оплати праці», 1-Т (УТО-1)-Е «Звіт про кількість працівників і фонд оплати праці на експлуатаційній роботі», УТО-2 (ДВ) «Звіт про кількість та фонд оплати праці працюючих у допоміжному виробництві», «Звіт про кількість та фонд оплати праці працівників, зайнятих іншою операційною діяльністю»);
- нарахування та внесення інформації до бази даних обліку заробітної плати;
- ведення розрахунків робітників згідно планових об’ємів;
- складання штатного розпису вагонного депо;
- ведення розрахунків трудомісткості виконання ремонтних робіт;
- розрахунок калькуляцій технічного обслуговування вантажних вагонів з відчепленням на основі первинних документів, виготовлення запасних частин для ремонту вантажних вагонів та інших видів робіт, які надаються вагонним депо стороннім організаціям.

Освіта

Український державний хіміко-технологічний університет м. Дніпро

Економічний факультет, спеціальність – економіка підприємства, кваліфікація – спеціаліст з економіки підприємства, Дніпро
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 10 місяців)

Навички планування роботи підприємства, організація виробництва, аналіз та оцінка ефективності господарської діяльності, формування стратегії розвитку в умовах конкурентного ринку, досягнення підприємством найкращих результатів при найменших витратах, а також забезпечення його стратегічної конкурентоспроможності.

Додаткова освіта та сертифікати

Державний економіко-технологічний університет транспорту. . Центр післядипломної освіти Університету .

2016, 1 місяць

Додаткова інформація

Досвід роботи в програмі автоматизована система бухгалтерського обліку «ФОБОС», впевнений користувач MS Office (Word, Exсel, Outlook), Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) та електронною поштою (Outlook Express, Lotus Notes).
Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – зі словником.
Орієнтація на успіх, відповідальність, уважність, здатність до швидкого навчання, сумлінність, прагнення до професійного зростання, завжди виконувала роботу в строк, цілеспрямованість, акуратність, уміння розставляти пріоритети.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: