Резюме від 7 лютого 2024 PRO

Олександр

Начальник, заступник начальника відділу статистичної звітності, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу статистичної звітності

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
ПАТ "БАНК "СІЧ", Київ (Кредитування, фінансування, розрахунково-касове обслуговування)

Формування статистичної звітності (файли XML) для Національного банку України

Начальник отдела статистической и финансовой отчетности

з 06.2018 по 06.2021 (3 роки)
ПАО КБ "ЦЕНТР", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Формування, контроль правильності формування, перевірка та надсилання до НБУ щоденної, декадної, щомісячної, квартальної, піврічної, річної статистичної звітності банку (система АБС «Б2»), формування та перевірка звітів 1-ПБ (файл 1Р), листування з НБУ з питань статистичної звітності, у тому числі форми 747 та 748. Перевірка додаткових параметрів у АБС Б2, кодифікаторів та класифікаторів, кодів показників у файлах статистичної звітності. Участь у складанні квартальної фінансової звітності, річної фінансової звітності банку. Здійснення контролю економічних нормативів, лімітів валютної позиції, перевірка розрахунку економічних нормативів (форма 611), розрахунок нормативу резервування коштів на кореспондентському рахунку у НБУ (форма 381). Формування щоденної, щодекадної, місячної, щоквартальної статистичної звітності у т.ч. до ФГВФО (звіт про вклади фізичних осіб в учасниках ФГВФО та розрахунок нарахування (щомісячно) і розрахунок (щоквартально) регулярного збору у формі диференційованого збору до ФГВФО. Файли xml - підготовка та відправлення. Підготовка статистичної інформації для аудиторів, рейтингових агентств, інших контролюючих органів , підготовка окремих статистичних звітів на вимогу керівництва банку.

Начальник відділу фінансової та статистичної звітності

з 08.2012 по 08.2016 (4 роки)
ПУАТ "СМАРТБАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Формування, контроль правильності формування, перевірка та надсилання до НБУ щоденної, декадної, щомісячної, квартальної, піврічної, річної статистичної звітності банку (система АБС «Б2»), формування та перевірка звітів 1-ПБ (файл 1Р), листування з НБУ з питань статистичної звітності, у тому числі форми 747 та 748. Перевірка додаткових параметрів у АБС Б2, кодифікаторів та класифікаторів, кодів показників у файлах статистичної звітності. Участь у складанні квартальної фінансової звітності, річної фінансової звітності банку. Здійснення контролю економічних нормативів, лімітів валютної позиції, перевірка розрахунку економічних нормативів (форма 611), розрахунок щоденного нормативу резервування коштів на кореспондентському рахунку у НБУ (форма 381). Формування щоденної, щодекадної, місячної, щоквартальної статистичної звітності для ФГВФО (звіт про вклади фізичних осіб в учасниках ФГВФО та розрахунок нарахування (щомісячно) і розрахунок (щоквартально) регулярного збору у формі диференційованого збору до ФГВФО. Підготовка статистичної інформації для аудиторів, рейтингових агентств, інших контролюючих органів , підготовка окремих статистичних звітів на вимогу керівництва банку. Ведення табелю статистичної звітності, щодо видів та строків її надання до НБУ та ФГВФО, призначених відповідальних осіб, контроль протоколів прийняття звітності, що подається до НБУ та ФГВФО.
Зведення у загальну зшивку меморіальних документів (документів дня) банку. Щоденна звірка з оборотно-сальдовим балансом.

Освіта

Київський національний економічний університет

Обліково-економічний факультет, спеціальність економічна статистика, Киев
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows Internet Explorer ЛІГА:ЗАКОН SR-Bank Ведення звітності АРМ АБС Мебіус

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Професійна діяльність
червень 2000р. – грудень 2002р. економіст/провідний економіст Управління бухгалтерського обліку та звітності Управління Національного банку України по м. Києву та Київській області;
січень 2003р. – 2004р. головний економіст Відділу зведеної звітності АКБ «Форум» (контроль та звітність по балансу, кредитна, депозитна звітність, звітність по економічним нормативам, складання квартальної та річної звітності та інша звітність);
січень 2004р. – жовтень 2006р. начальник Відділу внутрішнього контролю АКБ «Форум» (складання плану та проведення послідуючих та позапланових перевірок стану ведення бухгалтерського обліку та організації обліково-операційної роботи структурних підрозділів Банку, складання довідок за результатами перевірок, контроль за своєчасним наданням меморіальних документів структурними підрозділами Банку, контроль за складанням меморіальних документів по Головному Банку, перевірка правильності відображення синтетичного та аналітичного обліку, складання внутрішніх нормативних документів);
жовтень 2006р. – березень 2007р. начальник Відділу супроводження кредитних операцій Управління індивідуального бізнесу Центральної дирекції АКБ «Форум» (організація поточної роботи з супроводження кредитних операцій фізичних осіб, аналіз кредитного портфелю, контроль правильності класифікації кредитів за відповідними групами ризику у відповідності до вимог Національного Банку України, підготовка матеріалів керівництву для розгляду стану кредитного портфелю, організація періодичних перевірок стану та умов зберігання предмету застави за наданими кредитами, щомісячна підготовка реєстрів для Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, організація супроводження кредитних справ фізичних осіб, здійснення управлінської діяльності, надання консультацій клієнтам, складання внутрішніх нормативних документів).
березень 2007р. – квітень 2008р. начальник Відділу статистичної звітності ТОВ «Банк інвестицій та заощаджень» (організація та контроль підготовки, формування за допомогою програмного забезпечення СофтРевю та надання форм звітності до НБУ (щоденна, декадна, щомісячна, квартальна, річна), контроль своєчасності одержання інформації від структурних підрозділів для достовірного формування звітів, моніторинг балансу Банку, поточного стану «великих» кредитів та кредитів наданих інсайдерам, консультаційна допомога по складанню та формуванню звітності працівникам структурних підрозділів, інше.
квітень 2008р. – червень 2009р. начальник управління контролю та аналізу ризиків ПКФ АКБ «Інтеграл-банк», здійснення аналізу діяльності Філії, надання та забезпечення керівництво філії статистичною, аналітичною, економічною інформацією, для прийняття управлінських рішень, підготовка внутрішніх аналітичних звітів, контроль за лімітами, встановленими головним банком для філії по фінансових показниках діяльності. Формування і контроль щоденних, декадних, щомісячних, квартальних, піврічних, річних статистичних звітів (звітних файлів) по філії, надання їх до головного банку; формування квартальної фінансової звітності, формування річного фінансового звіту по філії та приміток до нього згідно вимог НБУ, контроль за дотриманням економічних нормативів Філії та норм обов'язкового резерву на кореспондентському рахунку в НБУ по м. Києву і Київській області.
серпень 2009р. – серпень 2010р. начальник відділу статистичної звітності ПАТ «АВАНТ-БАНК», формування, контроль правильності формування та надсилання до НБУ щоденної, декадної, щомісячної, квартальної статистичної звітності банку, у тому числі формування звіту 1-ПБ, листування з НБУ щодо питань звітності, формування квартальних звітів, річного фінансового звіту банку у т.ч. до публікації. Щоденний контроль економічних нормативів та нормативу обов'язкового резервування коштів на коррахунку у НБУ, підготовка інформації на запит керівництва.
вересень 2010р. – червень 2012р. заступник завідуючого сектором консолідованої звітності ПАТ «КОНВЕРСБАНК», формування, контроль правильності формування та надсилання до НБУ щоденної, декадної, щомісячної, квартальної статистичної звітності банку (ОДБ Б2), у тому числі формування звіту 1-ПБ, 3-ПБ, листування з НБУ щодо питань звітності, допомога у формуванні квартальних звітів та річного фінансового звіту банку. Щоденний контроль економічних нормативів, лімітів валютної позиції та нормативу обов'язкового резервування коштів на коррахунку у НБУ, підготовка інформації для рейтингових агентств, інше.
серпень 2012 р. - теперішній час ПУАТ "СМАРТБАНК" (ліквідація). Начальник відділу фінансової та статистичної звітності. Формування, перевірка, відправка контроль усієї статистичної звітності для НБУ та ФГВФО. Формування проміжної та річної фінансової звітності. Контроль економічних нормативів, лімітів валютної позиції та нормативу обов'язкового резервування коштів на коррахунку у НБУ, підготовка інформації для рейтингових агентств, аудиту тощо.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: