Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/7400695

Керівник напрямку, головний економіст-аналітик, заступник начальника підрозділу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст Фінансового департаменту

з 02.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
Фінанси, банки, страхування

- робота з колегіальними органами Банку – розробка і формування аналітично-презентаційних матеріалів на засідання Правління, Наглядової Ради, Комітету управління ризиками та інших звітів за дорученням керівництва, розрахунок частки на банківському ринку за основними показниками, виконання функцій cекретаря Тарифного комітету (збір, перевірка, аналіз матеріалів, фінансових моделей та прибутковості операцій/послуг/продуктів/клієнтів, оформлення протоколів, моніторинг та контроль виконання рішень), надання висновків щодо ринковості тарифів, аналіз та розрахунок собівартості банківських продуктів, аналіз ефективності тарифів, розроблення ВНД, надання пропозицій щодо ціноутворення і оптимізації продуктового ряду;
- звітність Банківської групи – консолідація бізнес-планів та стратегій учасників, аналіз виконання запланованих показників, підготовка звітів, розроблення ВНД.

Головний економіст Управління планування та звітності Фінасового департаменту

з 08.2020 по 02.2022 (1 рік 6 місяців)
АТ "Укрексімбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

довго-, середньо- та короткострокове планування діяльності Банку: формування Бізнес-плану розвитку відповідно до цільових орієнтирів у розрізі напрямів бізнесу, філій та відділень; його коригування за необхідності та формування оперативних планів; аналіз Стратегії банку; підготовка наказів, презентаційних матеріалів; вдосконалення нормативно-методичних матеріалів у частині планування; участь у оцінці SREP, плані відновлення діяльності, капіталізації/реструктуризації.

Головний економіст Управління планування та аналізу

з 01.2017 по 08.2020 (3 роки 7 місяців)
АТ "Укрексімбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

аналіз і формування звітних аналітичних та презентаційних матеріалів, у т.ч. Звіту про управління в частині аналізу стратегічних балансових та фінансових показників і перспектив подальшого розвитку; підготовка відповідей на запити; фінансовий аналіз та оцінка окупності впровадження нових продуктів, відкриття/закриття відділень.

Головний економіст відділу аналізу установ УПА

з 04.2015 по 01.2017 (1 рік 9 місяців)
АТ "Укрексімбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

аналіз діяльності регіональної мережі; інвестиційний аналіз та оцінка техніко-економічних обґрунтувань відкриття нових відділень/ліквідації діючих; підготовка звітів та презентацій для керівництва в частині аналізу установ.

Провідний/головний економіст відділу фінансового аналізу УПА

з 06.2011 по 04.2015 (3 роки 10 місяців)
АТ "Укрексімбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

підготовка аналітичних записок та презентаційних матеріалів про результати діяльності для керівництва (на засідання КУАП, ТК, Правління Банку, Наглядової Ради); підготовка відповідей на запити МФУ, НБУ, аудиторів, рейтингових агентств, за процедурою «due diligence».

Провідний економіст відділу аналізу та планування бізнесу УПА

з 11.2007 по 06.2011 (3 роки 7 місяців)
АТ "Укрексімбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

прогнозування фін.результату; розрахунок й аналіз фін.-екон. показників; підготовка відповідей на запити, звітів, аналітичних та презентаційних матеріалів керівництву; участь в формуванні Бізнес-плану, аналіз та контроль виконання його показників філіями, структурними підрозділами.

Головний економіст відділу економічного аналізу Департаменту економічного аналізу та управління економічними нормативами

з 05.2006 по 10.2007 (1 рік 5 місяців)
АКБ «Правекс-Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

розрахунок, аналіз доходів, витрат та фін.-екон. показників Банку; прогнозування фін результату; підготовка відповідей на запити НБУ та аудиторів; постановка ТЗ для програмістів; написання наказів та положень.

Старший бухгалтер-контролер відділення

з 04.2004 по 05.2006 (2 роки 1 місяць)
АКБ «Правекс-Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

координація і контроль роботи бухгалтерів-операціоністів, підготовка угод та довідок клієнтам, відкриття рахунків фіз. та юрид. особам, інвентаризація рахунків, виконання обов’язків директора відділення в разі його відсутності.

Бухгалтер-операціоніст відділення

з 11.2002 по 04.2004 (1 рік 5 місяців)
АКБ «Правекс-Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

обслуговування клієнтів (фізичних та юридичних осіб) за усіма видами банківських операцій з наступним формуванням бухгалтерських проводок.

Освіта

Київський національний університет технологій та дизайну

Економіка і підприємництво, Київ
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

диплом (з відзнакою) магістра з економіки

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Paint Google Docs SQL Oracle Database Google IT-Підприємство PL Oracle SQL Developer Написання статей, сценаріїв, рерайтинг, копірайтинг

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Аналітичний склад розуму, відповідальність, старанність, скрупульозність, швидко навчаюсь новому, порядність, доброзичливість, креативність, організаторські здібності, шкідливих звичок немає.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: