Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Тетяна

Головний економіст, провідний фахівець, заступник начальника відділу, 36 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний фахівець відділу обслуговування юридичних осіб на відділенні

з 06.2018 по 08.2019 (1 рік 2 місяці)
АТ Перший Український Міжнародний Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: обслуговування клієнтів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; консультування щодо продуктів та послуг Банку; відкриття/закриття поточних, депозитних рахунків клієнтам; підготовка договорів РКО, договорів депозитної лінії тощо; прийом та перевірка правильності заповнення заяв на купівлю/продаж іноземної валюти; здійснення підключення/ розблокування доступу в системі клієнт-банк для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; здійснення первинного фінансового моніторингу.

Начальник /головний економіст відділу супроводу операцій Управління супроводу бізнесу Департаменту роздрібного бізнесу АТ «БМ БАНК»

з 08.2009 по 04.2018 (8 років 8 місяців)
АТ БМ БАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: розгляд кредитних заявок відділень (фізичних осіб та ФОП); перевірка оцінки фінансового стану клієнта (кредитоспроможності та платоспроможності); розгляд заявок щодо реструктуризації кредитної заборгованості, які надійшли з відділень Банку; представлення кредитних заявок, заявок на реструктуризацію (в т.ч. понадлімітних та нестандартних) на засіданні Кредитного комітету; перевірка кредитних договорів, договорів застави, іпотеки, поруки та інших документів, підготовлених для надання кредиту працівником відділення; контроль відповідності даних, заведених працівниками відділень в АБС по роздрібних кредитних продуктах; виконання функцій секретаря Кредитного комітету (розгляд заявок ФО та ФОП по стандартних продуктах) та секретаря Тарифного комітету; допомога відділенням в проведенні (погодженні службами Головного офісу) операцій з нестандартними умовами; організація участі в аукціоні НБУ щодо придбання валюти для погашення кредитів фізичних осіб.

Начальник відділу /головний експерт відділу супроводу банківських операцій Вінницької філії

з 03.2008 по 07.2009 (1 рік 4 місяці)
АТ ВТБ БАНК, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: супровід банківських операцій (кредитних, депозитних, розрахункових) клієнтів Банку; перевірка внесеної інформації по Клієнту в АБС - контроль повноти даних, відповідності внесених даних діючим умовам; облік та контроль депозитних операцій клієнтів; контроль надання кредитів клієнтам на підставі належним чином оформлених документів; перевірка відкритих рахунків і введених параметрів; контроль сплати клієнтом комісій за кредитом та інших обов'язкових платежів; нарахування відсотків за кредитними та депозитними договорами; контроль погашення; відображення прострочення основного боргу та відсотків за кредитами; облік на позабалансових рахунках застави за кредитними угодами; кредитних договорів, договорів застави і поруки; розрахунок та відображення в балансі Філії Банку резерву за кредитними операціями; коригування на позабалансових рахунках кредитних ліній; формування, аналіз та перевірка статистичних звітів для НБУ (# 11, 30).

Начальник комерційного відділу

з 11.2007 по 02.2008 (3 місяці)
Вінницька філія ВАТ „Перший Інвестиційний Банк”, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: залучення клієнтів; робота з депозитами ЮО; контроль оцінки фінансового стану позичальників, аналіз кредитоспроможності клієнтів; представлення заявок клієнтів на кредитному комітеті філії; робота з Головним банком по заявках клієнтів на отримання кредиту; перевірка проектів договорів - кредитного, застави, поруки; перевірка внесення реєстрації щодо предмету застави в ДРІ та ДРОРМ; контроль комплектності кредитних справ;
перевірка цільового використання кредитних коштів, перевірка заставного майна; контроль своєчасності та повноти нарахування відсотків за користування кредитом та сплати їх клієнтами; розрахунок та формування резерву за кредитними операціями банку.

Провідний економіст відділу кредитування фізичних осіб

з 07.2007 по 11.2007 (4 місяці)
Винницька філія АБ „Київська Русь”, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: вивчення документів клієнтів, щодо можливості надання кредиту; підготовка документів на розгляд кредитного комітету; представлення заявок на кредитному комітеті філії; залучення та консультація клієнтів, оцінка кредитоспроможності; перевірка погашення кредитів; нарахування та сплати процентів; розрахунок резерву за кредитними операціями банку; складання звітності для Головного банку.

Економіст кредитного відділу ВАТ ВТБ Банк (правонаступник АКБ “Мрія”) Вінницька філія

з 05.2004 по 07.2007 (3 роки 2 місяці)
ВАТ ВТБ Банк (правонаступник АКБ “Мрія”) Вінницька філія, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: вивчення документів клієнтів, наданих в банк для отримання кредиту (ФО); підготовка документів на кредитний комітет. Заведення даних клієнта в АБС; відкриття кредитних рахунків для ЮО та ФО. Нарахування відсотків за кредитами, перевірка погашення. Складання статистичної звітності для Головного банку та облуправління НБУ.

Провідний бухгалтер/ бухгалтер-операціоніст Замостянського відділення Вінницької філії АКБ “Мрія”

з 02.2003 по 04.2004 (1 рік 2 місяці)
Замостянське відділення Вінницької філії АКБ “Мрія”, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: отримання, обробка документів для відкриття поточних рахунків фізичних та юридичних осіб; оформлення депозитних вкладів. Обслуговування поточних рахунків юридичних та фізичних осіб, депозитних рахунків.

Касир

з 12.2002 по 01.2003 (1 місяць)
Вінницька філія АКБ “Мрія”, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки: розрахунково-касове обслуговування фізичних та юридичних осіб, приймання платежів від населення.

Референт Вінницької філії АКБ “Мрія”.

з 05.2002 по 11.2002 (6 місяців)
Вінницька філія АКБ “Мрія”, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

ІППК Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова

Психологія, Київ
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки)

Тернопільська академія народного господарства Вінницький інститут економіки

Фінанси, Вінниця
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Outlook HCL Notes АБС Scrooge ProFIX

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

- 16+ досвід роботи в банківській системі;
- знання бухгалтерського обліку кредитних операцій;
- уважність, пунктуальність, порядність, вміння працювати з цифрами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: