Алексей
Шеф-кухар, 70 000 грн
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5142104/
Опыт работы
Шеф-кухар
с 09.2023 по 07.2025
(1 год 11 месяцев)
Міміноші, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
професійні навички: Розробка нових позицій, корегування калькуляційних карт, контроль якості продукції, інвентарізації,підтримка процесів , замовлення продукції, готування заготовок, робота на процесах, складання графіку кухарів, робота на всих процесах:(хачапурі, мангал, холодний процес, гарячій процес, роздача, хінкалі)
Кухар
с 12.2022 по 09.2023
(10 месяцев)
044 café, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота на всіх процесах гарячого цеху. (гриль, плита, чек, заготівельний), видача страв, підтримка стандартів та якості страв.
Кухар
с 09.2022 по 11.2022
(3 месяца)
Home Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 06.2022 по 09.2022
(4 месяца)
Villa Livorno, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Розробка технологічних карт, розробка страв, формування закупки , управління персоналом, видача та приготування страв, ведення списання, проведення переобліку .
Шеф кухар
с 01.2022 по 04.2022
(4 месяца)
Villa Livorno, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Кухар, мангальщик
с 12.2021 по 02.2022
(3 месяца)
Пан Банош, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування гарячих страв, приготування на мангалі, робота на дровянній печі.
Шеф-повар
с 06.2021 по 07.2022
(1 год 2 месяца)
Villa Livorno, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Корекція тех карт, замовлення продукції, управління персоналом, контроль якості страв.
Повар
с 01.2021 по 04.2021
(4 месяца)
Ribas Hotel Karpaty, Буковель (Гостинично-ресторанный бизнес)
Готовка Блюд в соответствии с тех картами, готовка Блюд на хоспире.
Су-шеф
с 01.2020 по 04.2020
(4 месяца)
Шале Дю Монт, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював су-шефом на два ресторани, української та італійської кухні, координував роботу команд, приймав участь у розробці меню складав калькуляційні/технологічні карти, робив замовлення продукції згідно з заселенням готелів, складав графік кухарів , працював на видачі .
Кухар
с 01.2020 по 04.2020
(4 месяца)
Грибова Хата, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар
с 02.2016 по 09.2019
(3 года 8 месяцев)
ЧП Баккаржиев, Бердянск (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Бердянский Экономико Гуманитарный Коледж от ДПУ
Повар технолог 5 разряд, Бердянск
Неоконченное высшее, с 2015 по 2017 (2 года)
Имею диплом повара 5-го разряда , кондитер 3-го разряда
Знания и навыки
- Контроль якості продукції
- Контроль залишків
- Інвентаризація
- Готування на хоспері
- Готування на грилі
- Готування на мангалі
- Знання грузинської кухні
- MS Word
- MS Excel
- Готовка блюд на мангале
- Готовка блюд на мангале, знание украинской европейской, кухни,
- Приготування страв
- Адаптивність
- Здатність до навчання
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Розробка меню
- Італійська кухня
- Складання технологічних карт
Дополнительная информация
Привіт,шукаю роботу в Хорватії , і трішки про себе: я маю великий досвід роботи в ресотранах різного рівня, досвід роботи на керівних посадах шеф, су-шеф, вмію склада та редагування калькуційні та технологічні карти згідно стандартів, володію навичками працювати на всіх процесах, знаю Грузинську кухню, Українську, Італійську,Європейську, спеціалізуюсь здебільшого на приготуванні страв на мангалі , хоспері та грилю, маю знання та досвід для проведення інвентаризації.
Похожие кандидаты
-
Шеф-повар
Другие страны -
Бренд шеф-кухар (world cuisines)
Другие страны, Киев -
Шеф-кухар
60000 грн, Другие страны, Тернополь , еще 7 городов -
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Другие страны, Киев , еще 2 города -
Шеф-повар, Culinary Consultant
Другие страны -
Шеф-повар
Другие страны, Киев, Удаленно