Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2020 PRO

Єлізавета

Кухар, су-шеф, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 11.2018 по 02.2019 (3 месяца)
Карпатські Зорі, Буковель (Готельно - ресторанний комплекс)

Приготування страв італійської кухні.
Приготування десертів та холодних закусок.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання.

Кухар холодного процесу, старший кухаргарячого процесу

с 07.2016 по 12.2017 (1 год 5 месяцев)
Панорама плюс,Basilico, Івано-Франківськ (Сфера громадського харчування;)

Приготування страв італійської кухні.
Приготування десертів та холодних закусок.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання. Організація проведення переобліку продуктів.
Організація складання сезонного меню.

Кухар універсал.

с 05.2015 по 10.2018 (3 года 5 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс "Вологжанка", Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота.
Приготування страв європейської кухні, частково української.
Складання меню на сезон.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання.

Су-шеф

с 02.2014 по 06.2016 (2 года 4 месяца)
Панорама плюс,Panorama Pub, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв європейської і української кухні, та американської кухні.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.
Організація приготування їжі персоналом зміни.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання. Організація проведення переобліку продуктів.
Контроль та дегустація страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість.
Правильна експлуатація устаткування та засобів виробництва.

Кухар універсал. Керуючий закладом.

с 05.2003 по 09.2011 (8 лет 4 месяца)
Клуб-бар "Корал", Івано-Франківськ (Сфера громадського харчування;)

Приготування страв української кухні.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.

Образование

Коледж технологій і бізнесу

Ивано-Франковск
Среднее специальное, с 1989 по 1992 (2 года 9 месяцев)

Похожие кандидаты

Кухар, су-шеф
18000 грн, Ивано-Франковск, Тернополь, Удаленно

Су-шеф
Ивано-Франковск

Бренд шеф-кухар, технолог
Ивано-Франковск, Киев , еще 8 городов

Су-шеф
35000 грн, Ивано-Франковск

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Ивано-Франковск, Киев , еще 8 городов

Кухар, помічник кухаря, тех. працівник
Ивано-Франковск

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: