Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 мая 2022 PRO

Тарас

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар

с 07.2021 по 09.2021 (2 месяца)
містер Стаурус, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

робив проект містер фокс з Франкової кузній

Образование

ЛУ Львовская политехника

Транспортные технологии, Львив
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Италия курсы авторской кухни

2013 12 месяцев

Дополнительная информация

Хемич Тарас Орестович

вул. Голубовича, буд.28/9 • м. Львів • тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Відкриваємо ресторан під ключ

Ресторан під ключ

Мета
Працевлаштування

Професійні навички
Планування робочого дня керівника.
Зустріч і супровід гостей
Координація роботи кухні
Досвід роботи з бенкетами, фуршетами, кухня на виїзд
Навики роботи, гарячий цех, управління персоналом, молекулярна кухня, європейська кухня, сучасна авторська кухня.
Комунікабельність

Особисті дані
Д.н. 22 лютого 1987 р.
Одружений
Маю сина трьох років
Досвід роботи
2009р. – теперішній час

м.Гданськ ресторація Груба риба 2009-2010 кухар гарячого цеху і мангалу.
м.Неаполь ресторан Козацька забава 2010-2012 кухар гарячого цеху, старший зміни.
м.Неаполь м’ясний ресторан 2012-2013 старший зміни.
м.Львів тц Роксолана “Патіфон” 2013-2015 су-шеф, приймав участь у відкритті закладу, Обновлював меню.
Львівська обл. відпочинковий комплекс “Європа” 2015-2016 розробляв, обновлював бенкетне і весільне меню, посада шеф/су-шеф, кухар гарячого цеху.
м.Львів готель” Нобіліс” 2016-2017 кухар гарячого цеху,су-шеф, розробляв авторське меню на день св. Валентина, кухар гарячого цеху.
Обслуговував футбольний клуб “Шахтар” 2017-по сьогодні
Шеф кухар

Львівська обл. р.Мрія 2017-по сьогоднішній день шеф-кухар розробляв меню:основне,банкетне,обновлював кухню,навчав персонал,розробляв новорічне меню, день св.Валентина.

Освіта
2004-2009 рр.

НУ Львівська політехніка
Спеціальність: Транспортні технології

Додаткова освіта:

2011-2012 рр.м.Неаполь Центр вивчення основ молекулярної кухні

Додаткові відомості
Англійська мова – розмовна
Польська мова- розмовна
ПК – досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, Lotus, WinFaxPro, HTML, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми).
Знання сувід, молекулярна кухня, авторська кухня, європейська кухня, українська кухня, азіатська кухня.
Організація кухні- весіль, бенкетів, фуршетів, кухня на виїзд.
Готовий працювати за ЗП.від 1200 день залежить від фронту та обсягу роботи

Похожие кандидаты

Шеф-повар грузинской кухни
Львов, Винница , еще 5 городов

Шеф-повар
45000 грн, Львов

Шеф-кухар
45000 грн, Львов, Одесса , еще 3 города

Шеф-повар
Львов, Днепр , еще 5 городов

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львов, Винница , еще 4 города

Шеф-кухар
43000 грн, Львов, Ивано-Франковск , еще 5 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: