Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 июня 2022 PRO

Віктор

Начальник зміни, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер контрольний

с 02.2020 по 08.2021 (1 год 6 месяцев)
ТОВ"ХЛР", Черкаси (Виробництво медичної мебелі)

Організовував на закріпленій дільниці роботу з контролю і підвищення якості продукції і послуг, комплектності виробів, що випускаються, і облік браку. Контролював правильність установлення сортності продукції (виробів, напівфабрикатів тощо) відповідно до затверджених зразків (еталонів), стандартів, технічних умов та іншої нормативно-технічної документації, додержання технологічних режимів на всіх стадіях виробничого процесу, інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, якість тари і упаковки, технічний стан обладнання і транспортних засобів, збереження сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції.

Вживав заходів щодо попередження виробництва і запобігання випуску продукції, яка не відповідає встановленим вимогам, виявляв причини і винуватців браку, надходження рекламацій на готову продукцію, а також розробленню і впровадженню заходів, спрямованих на підвищення якості і конкурентоспроможності продукції та послуг. Керував роботою з оформлення технічної документації, що посвідчує якість і комплектність виробів (паспортів, сертифікатів тощо), які випускаються або поставляються, брав участь у здаванні готової продукції, виконаних робіт (послуг) замовникам.

Перевіряв додержання інструкцій і методик з технічного контролю на робочих місцях, а також здійснював контроль якості тари та упаковки, сировини, матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів, готової продукції. Стежив за виконанням графіків перевірки на точність виробничого устаткування та оснащення, технічним станом контрольно-вимірювальних засобів, наявністю їх на робочих місцях.

Брав участь у розробленні і впровадженні більш досконалих систем управління якістю і методів контролю, включаючи вхідний контроль комплектуючих виробів, матеріалів, напівфабрикатів. Брав участь у здаванні готової продукції.

Організовував облік браку, брав участь у вивченні причин виникнення виробничих дефектів готової продукції і рекламацій, що надійшли, а також у розробленні і впровадженні заходів з підвищення якості продукції, виконуваних робіт (послуг), запобігання й усунення причин випуску неякісних виробів. Контролював додержання робітниками правил і норм охорони праці, виробничої і трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Інженер з якості 1 кат.

с 06.2019 по 09.2019 (3 месяца)
ДП «АСЗ №2» АТ «АК «Богдан Моторс», Черкаси (Машинобудування)

Забезпечення виконання завдань з підвищення якості виготовлення автомобілів;
Аналіз необхідної інформації і показники якості, які характеризують продукцію, що розроблюється і випускається, вживання заходів щодо запобігання випусканню виробів, які не відповідають установленим вимогам;
Розглядання та аналіз рекламації щодо якості робіт, готування висновків і ведення листування та телефонограм за результатами розгляду;
Вивчення причин, що викликають погіршення якості продукції (робіт, послуг), випуск браку. Розроблення і впровадження заходів з їх усунення.

Начальник зміни

с 08.2015 по 06.2018 (2 года 10 месяцев)
ТОВ "МГК-Черкаси", Черкаси (Гаряче цинкування)

•запуск та налаштування лінії травлення та ліній цинкування №1 та №2;
•розподіл завдань працівників;
•контроль технічного процесу виробництва;
•контроль та заповнення журналів інструктажів;
•табелювання працівників;
•контроль та перевірка здачі готової продукції на склад;
•забезпечення виконання змiнних виробничих завдань, додержання встановленої технологiї виробництва, ритмiчний випуск продукцiї високої якості;
•органiзація своечасної пiдготовки виробництва, рацiнального завантаження та роботи устаткування;
•здiйснення оперативного контролю за забезпеченням матерiальними та енергетичними ресурсами, технiчно правильною експлуатацiєю устаткування та iнших основних засобiв, економними витратами сировини, матерiалiв, виявлення, запобiгання та усунення причин порушень процесу виробництва;
•проведення роботи з пошуку та органiзацiї використання додаткових виробничих резервiв пiдвищення продуктивностi працi, зниження витрат виробництва (трудових, матерiальних);
•аналiзування результатів виробничої дiяльностi за змiну, причин, що викликають простої устаткування i зниження якостї продукцiї, участь у розробленнi та впровадженнi заходiв щодо усунення виявлених недоліків;
•органiзація оперативного облiку виконання виробничих завдань;
•контроль додержання працiвниками технологiчної, виробничої i трудової дисциплiни, правил i норм охорони працi, виробничої санiтарiї та протипожежного захисту, подання пропозицій щодо заохочення працiвникiв, якi вiдзначилися, накладання дисциплiнарних стягнень на порушникiв виробничої i трудової дисциплiни.

Адміністратор бази даних SecurOS/SAP

с 04.2008 по 08.2012 (4 года 4 месяца)
Автоскладальний завод №2, ДП (АТ АК Богдан Моторс), Черкаси (Машинобудування)

•Інтеграція бази даних системи SecurOS в систему SAP.
•Контроль внесення в базу даних системи SecurOS інформації про проходження через електромагнітні зчитувачі працівників підприємства.
•Надання електромагнітним перепусткам територіальних (дозвіл на знаходження на відповідній дільниці), часових (дозвіл на вхід/вихід працівників у заданий час) зон та індивідуальне налаштування перепусток.
•Звіряння з табельниками по присутності/відсутності працівників на підприємстві відповідно до прохідної системи SecurOS.

Образование

Черкаський Державний Технологічний Університет

Фінансово-економічний факультет, економіка і підприємництво, Черкаси
Высшее, с 2002 по 2008 (6 лет 3 месяца)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer MS Access Opera Mozilla Firefox САПР Google Chrome Бухгалтерський облік Google

Дополнительная информация

• Знання спеціалізованих комп’ютерних програм 1С Бухгалтерія (версія 7); SAP; Пакет програм MS Office (Word, Excel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome)
• Знання іноземних мов: українська – рідна мова, російська – вільно, англійська – рівень intermediate.
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, креативність, відповідальність, пунктуальність, рішучість, мобільність, здатність до самонавчання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: