Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2023 PRO

Руслан

Менеджер складу, комірник, оператор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Комірник(завідуючий складом)

с 03.2021 по 06.2022 (1 год 3 месяца)
Bella -systech, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Компанія дестриб’ютер обладнання і професійной косметики(Корейська): 1). Координація всіх видів складських рабіт:прийом, завантаження, відвантаження, і зберігання товара; 2). Облік товара на складі; 3). Щомісячне проведення інвентаризацій , контроль термінів придатності товара; 4). Збір і комплектація замовлень за накладною ,за допомогою програми 1С-8; 5). Підтримка чистоти і порядку на складі ; 6). Робота з власним кабінетом Новой почти: своєчасна відправка замовлень по Києву , регіонам(представники компаній) по Украйні; 7). Взаємодія з бухгалтерією, відділом доставки , менеджерами , маркетологом , регіонами ; 8). Контроль наявності і своєчасний заказ пакувальних матеріалів,необхідних для работи склада; 9). Робота з великою кількістю товара на складі.

Старший комірник

с 03.2020 по 02.2021 (11 месяцев)
Imp logistics, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Зберігання і логістика клінічних зразків дослідження: 1).прийом і відвантаження товара на склад; 2). Розміщення товара на складі для зберігання (стелажі) , осередкове зберігання; 3). Відбір і складання товара на складі , для йх перевірки і відправки; 4). Участь в інвентарізацій ; 5). Робота з великою кількістю товара на складі; 6). Контроль і навчання роботі Комірників (9 людей), складання графіків роботи і відпусток; 7). Сканування відправлення для відвантаження компанією«DHL»,»WORLD CURRIER”; 8). Робота з суміжними відділами компаній: імпортний , логістики ; 9). Управління складськими запасами ; 10). Прийом і робота з поворотними відправленнями ; 11). Робота з відправленнями компаній «Eli Lilly” ( сканування в базі ct-win clinical trial warehouse inventory network); 12). Робота з постачальниками компаній ; 13). Є в наявності сертифікат 6 часового вебінара « Good distribution practice @ Good storage practice”.

Спеціаліст по кур’єрським службами, менеджер склада.

с 12.2018 по 08.2019 (8 месяцев)
Network -21 UA, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Організація навчання і підтримка дестриб‘ютерів , працюючих з бізнесом <AMWAY>: 1). Прийом товара на склад, розпакування , розміщення на стелажах;
2). Підготовка Згідно накладной для відвантаження клієнту по Украйні курьєрською службою "НОВОЙ ПОЧТИ»(створення накладной, упаковка);
3).Видача згідно накладной товара клієнту зі склада;
4). Робота на семінарах (захід данной компаній) продажи товара ( видача заказів , робота на Касі (касир)).
5). Вміння працювати з великою кількістю номенклатури.
6).Інвентарізація склада.

Менеджер склада-заступник начальника склада

с 09.2006 по 10.2018 (12 лет 1 месяц)
ООО «Аеро- Экспресс"( ТНТ-Express UA; ТММ-Экспресс ), Київ (Транспорт, логістика)

1).Контроль прийома (стікерування і маркування ) ,видача відправлень зі склада ;
2).Операцій з вивантаження і завантаження . Контроль правильності сортування відправлень , переміщуваних по Украйні і йх підготовка до наступного транспортування;
3). Координація робіт по прийому внутрішніх дорожніх рейсів і відправленню внутрішніх дорожніх рейсів (автомобілі 3 тонн,5 тонн, 10 тонн ,20тонн);
4). Навчання , складання робочого графіка , адаптація персонала сектору з обробки відділу внутрішніх відправлень. В підпорядкувані 25 людей(карщіки, денні зміни , вечірні зміни).
5). Робота з суміжними відділами компаній : доставка (кур‘єри), транспортним(водій дорожніх рейсів), імпортним ,экспортним і іншими відділами компаній ; 6). Вміння працювати з клієнтами, в колективі , здатність приймати самостійні рішення.7).Спілкування з клієнтами по телефону, з допомогою OUTLOOK EXPRESS о прибутті ,інших важливих питань відносно вантажів клієнтів.

Образование

КДАВТ имени Гетьмана Петра Конашевича - Сагайдачного

Економика и предприятие «Облик и Аудит», Київ
Высшее, с 2004 по 2007 (2 года 9 месяцев)

Специалист.

Судостроительный Техникум КДАВТ С 01.09.2002 по 05.07.2004

Специализация «Бухгалтерский Облик», Київ
Высшее, с 2002 по 2004 (1 год 10 месяцев)

Младший специалист

ПТУ № 12 с 01.09.2001 по 28.06.2002

Київ
Среднее специальное, с 2001 по 2002 (9 месяцев)

Обувщик с индивидуального пошива обуви

Знания и навыки

MS Office,работа с Интернетом, Mainfraime,Unix,Citrix, Oma, работа со сканером 1с-7 , 1с-8 , Outlook Express Создание накладных в базе онлайн "НОВОЙ ПОЧТЫ" и отправка.

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Наличие водительского удостоверения:Не ту


Возможность командировок на новой работе:Отношусь положительно


Вредные привычки: Отсутствуют


Деловые качества: Коммуникабельный ; Ориентирован на результат ; Быстро обучаемый ;Пунктуальный; Чувство юмора; Высокая степень ответсвенности и самоорганизации; Умение планировать свою деятельность;Внимательность к деталям ; Здоровое стремление к карьерному росту.



Увлечения: Футбол, Волейбол, Велосипед.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: