Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2019

Дмитро

Технолог харчової промисловості, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 12.2018 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
ФОП Охматенко, Харьков (Виробництво кондитерських виробів, начинок для хлібопекарської та кондитерської промисловості.)

Обов'язки:
- вхідний контроль якості сировини і контроль якості готової продукції;
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- розробка нормативної документації;
- розробка нових видів продукції та вдосконалення існуючих технологій виробництва.

Досягнення:
- впровадженя у виробництво нових видів продукції (зокрема - лінійку жувального мармеладу, термостабільний джем із використанням яблучного пюре тощо);
- вдосконалено технології виробництва термостабільних фруктових начинок із використанням свіжих фруктів (усунено негативний вплив рецептурних компонентів на консистенцію готового продукту під час зберігання);
- підвищено продуктивність роботи виробничого цеху за рахунок оптимізації та раціоналізації виробничих процесів.

Пекар

с 09.2015 по 11.2015 (2 месяца)
Fozzy Group, супермаркет "Сільпо", Харків (Роздрібна торгівля)

Образование

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Аспірант кафедри технології харчування (денне відділення), спеціальність 05.18.16 "Технологія харчової продукції", Харків
Высшее, с 2015 по 2018 (2 года 11 месяцев)

Тема дисертаційної роботи - "Технологія напівфабрикату гелеподібного термостійкого з використанням желатину". Проведено дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей гелеутворювачів полісахаридної та білкової природи (зокрема - желатину, напівочищеного каппа-карагенану та фурцелларану), розробка технології напівфабрикату гелеподібного термостійкого в якості альтернативи наявним на ринку "м'ясним гранулам", із подальшим використанням в технологіях м'ясних посічених виробів.

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Інститут післядипломної бізнес-освіти, спеціальність «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», Харків
Высшее, с 2014 по 2015 (1 год 3 месяца)

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, 8.05170112 «Технології харчування», Харків
Высшее, с 2010 по 2015 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office

Знание языков

Английский — выше среднего

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: