Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 декабря 2018 PRO

Андрій

Маркетолог, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Сканувальник

с 06.2014 по 08.2017 (3 года 2 месяца)
ТОВ Нова Пошта, Дніпро (Транспорт, логістика)

Надімною не було контролю і Я сам інструктував усіх стажерів, пізніше як не було в праці мого беспосереднього керівника я мав змогу керувати замість нього усіма процесами. Обовьязків ставало дедалі більше, фізичної роботи ставало меньше, а от моральних нагрузок ставало дедалі більше. Цим хочу сказати шо на мене можна розраховувати.

Образование

МК ДНУ ім. Олеся Гончара

Електромеханічне відділення, Дніпро
Среднее специальное, с 2009 по 2014 (4 года 8 месяцев)

Обслуговування верстатів с числовим программним управлінням

Знания и навыки

Adobe Photoshop Windows Adobe Movavi

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Маю дуже багату уяву, люблю робити щось веселе, весь час прибільшую в пять шість разів, можу з легкістью одну й ту саму ситуацію піднести з різних боків, наприклад:
Ситуація виглядає так-чоловік в маршрутці не заплатил за проїзд тому що банально забувся, а люди галасливо відреагували на зауваження водія тому самому пасажирові
Тепер далі йдемо, Я теж можу викрикувати,що за суспільство, така досвітченна людина і так ганебно хотіла обдурити того молодого водія який одночасно і працює і свою сімью тянеть із остатніх сил, а ми вам між іншим місцем поступаймося. А бо щось таке.
А ще можу ту саму ситуацію розвернути і в інший бік, наприклад сказати: та люди та чого ви, ви ж бачите людина вихована, не реагує на ващі крики і насмішки, а не могли б ви задуматись на хвилинку, що він просто забув заплатити одразу. Людина в віку і напевно їде з праці, в такому випадку стає зрозуміло что чоловік дуже втомлений і вам всім мусить бути соромно за свою поведінку.
Ну щось подібне до цього.
Не потрібно судити мене за цим единим прикладом який мені довелося вигадати одночасно з написанням. Завжди міг розрекламувати якусь річ так щоб людина замислилась, а чи не потрібна вона йому
На данний момент місцеположення моє Польща, Вроцлав. Але Я в будь який момент могу сісти і поїхати туди де Я потрібен.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: