Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 ноября 2020 PRO

Марія

Адміністратор ресторану, 9 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 12.2018 по 06.2020 (1 год 6 месяцев)
Ресторан «Мангал», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль дотримання працівниками ресторану трудової і виробничої дисципліни, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, вимог виробничої санітарії і гігієни.
Інформування керівництво про наявні недоліки в обслуговуванні відвідувачів, вживання заходів для їх ліквідації.
Здійснення контролю за виконанням працівниками ресторану вказівок керівництва ресторану.

Адміністратор

с 04.2017 по 12.2018 (1 год 8 месяцев)
«Медівня», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення роботи ефективного і культурного обслуговування відвідувачів ресторану, створенню для них комфортних умов.
Консультація відвідувачів з питань надання послуг, забезпечення й ознайомлення з асортиментом наявних блюд і напоїв.
Здійснея контролю за зовнішнім виглядом працівників ресторану, оформленням залу, барної стійки, і т.д.
Забезпечення чистоти і порядку в залі.
Контроль прийому замовлень офіціантами від відвідувачів.
Здійснення перевірки рахунків і проведення розрахунків з відвідувачами.
Розгляд претензій, зв’язаних з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, і проводення відповідних організаційно-технічних заходів.
Прийом замовлення і розробка планів проведення й обслуговування ювілейних урочистостей, весіль, бенкетів.

Адміністратор

с 10.2015 по 05.2017 (1 год 7 месяцев)
«Хінкальня», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Рішення адміністративних питань;
Організація, навчання і контроль роботи персоналу;
Організація роботи ресторану (замовлення продукції, співпраця з постачальниками, контроль якості видачі страв, дотримання стандартів продуктів та обслуговування, проведення інвентаризації;
Ведення необхідної документації;
Складання графіку роботи персоналу ресторану;

Образование

Мукачівський державний університет

Педагогічний факультет, Мукачево
Высшее, с 2010 по 2015 (4 года 9 месяцев)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: