Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Віталій

Викладач математики, фізики

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

IB, A-level, IGCSE Maths and Physics Tutor

с 01.2011 по наст. время (13 лет 4 месяца)
фріланс, Київ (Освіта, наука)

Індивідуальні заняття з математики і фізики по міжнародній IB (International Baccalaureate) Diploma Programme і британських програмах A-level, GCSE/IGCSE. Підготовка до математичної частини тестів SAT, ACT.

Образование

КНУ

Фізичний факультет, Київ
Высшее, с 2001 по 2011 (10 лет)

з відзнакою, кандидат физико-математических наук (фізика твердого тіла). Лауреат преміі ім. Тараса Шевченка за цикл наукових робіт з фізики твердого тіла.

Знания и навыки

Youtube канал @mathsphysicstutor6543 Відеоуроки Ibtutor.online Сайт: ibtutor.online

Знание языков

Английский — продвинутый

Дополнительная информация

Репетитор з багаторічним досвідом. Індивідуальні заняття, в тому числі на англійській мові. Якість можете оцінити на моєму ютуб-каналі
@mathsphysicstutor6543
Досконально в повному обсязі IB (International Baccalaureate) Diploma Programme Maths SL & HL, Physics SL & HL: заняття як на постійній основі, так і інтенсив у форматі екзаменаційних питань. Допомога учням міжнародних шкіл Києва (The British International School, Kiev International School, Pechersk International School) і учнів на англійській мові в будь-якій країні світу. В наявності всі необхідні матеріали: підручники, question bank, past papers. Останній результат учня: (The British School Kiev) IB Maths AA HL 7/7. Заняття з програми A-level Maths & Physics. GCSE / IGCSE Maths, Physics, Chemistry. Останні результати учнів: IGCSE Edexcel Mathematics 8/9, Cambridge IGCSE математика А, физика А, химия А. A-level Edexcel Maths прогрес з E до B. Розгляд основних законів, концепцій та їх застосування коротко, але при цьому повно і всебічно. Систематизація і узагальнення матеріалу, створення цілісної картини предмета, включаючи підводні камені, нюанси, альтернативні методи рішення, які можуть призвести до правильної відповіді. Розгляд основних законів, концепцій та їх застосування коротко, але при цьому повно і всебічно. Підготовка до SAT, ACT (математична частина). Максимум практики на прикладах, максимально наближених до реальних тестів. Вироблення стратегії правильного розподілу сил і часу на тестах.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: