Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 октября 2022 PRO

Богдан

Керівник напрямку (мінеральні добрива), відділу продажу та закупівель

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу збуту

с 06.2020 по наст. время (3 года 11 месяцев)
Мінерал Гейн, Київ (аграрні дрони, мін.добрива)

Відкриття нових напрямів для компанії - продаж аграрних дронів та надання послуг ними, виробництво та реалізація мін.добрив. Організація та структура відділу продажів, сервісу та надання послуг (внесення ЗЗР та десикантів). Контрактування з китайським виробників аграрних дронів на поставки та надання дилерства на території України. Розрахунок бюджету під напрямок продажу аграрних дронів в Україні. Розрахунок бюджету напрямку виробництва власних добрив. Аналіз закупівлі сировини для виробництва добрив. Пошук кредитних спілок під напрямки (банки, лізінгові компанії, кредитні спілки). Реалізація аграрних дронів, їх послуг та мінеральних добрив. Контроль виконання планів менеджерами. Розробка системи мотивування менеджерів. Ціноутворення в агронапрямках. Адміністративне та юридичне супроводження угод.

Керівник напрямку мін.добрив

с 12.2019 по 06.2020 (6 месяцев)
Агроресурс-А, Київ (Оптова торгівля мін.добривами, ЗЗР, посівмат, мікродобривами, с/г техникою та запчастинами.)

Розвиток напрямку для компанії. Закупівля та продаж мін.добрив. Укладання контрактів із великими агрохолдингами на постачання оптових партій мінеральних добрив. Контрактування з великими трейдерами на постачання добрив. Імпорт добрив на територію України. Складання бюджету напрямку. Складання планів закупівель та реалізації мінеральних добрив для регіональних менеджерів та досягнення їх. Контроль звітності, документообігу, авто- і залізничної логістики (зокрема ЗЕД), деб- і кредит заборгованостей. Забезпечення власних господарств мін.добривами.

Керівник відділу продажів

с 09.2017 по 12.2019 (2 года 3 месяца)
ООО "Трансхімтрейд", Київ (Реалізація мінеральних добрив)

Прямий продаж міндобрив агрохолдингам, трейдерам та середнім господарствам. Безпосередньо - Імпорт рідких та сипких добрив на територію України. Робота з портами, митницею, експедиторами. Робота із закордонними постачальниками (США, В.Британія, Єгипет, Туніс, Туреччина, Болгарія, Тринідад та Тобаго та ін.). Контроль фасування та відвантаження добрив з портів. Керівництво складами з відповідального зберігання на тер. України (14 складів). Контроль показників KPI менеджерів та напрямками в цілому. Створення системи мотивації менеджерів. Участь у бюджетуванні спрямування. Маркетинг та розвиток стратегії компанії у цьому напрямку. Виведення даних до EBITDA and P&L напрямку та ін.

Директор

с 05.2016 по 08.2017 (1 год 3 месяца)
КИЇВ СНАБ, Київ (Реалізація мінеральних добрив, с/г продукції.)

Управління госп. та фін. діяльністю підприємства. Укладання договорів з постачальниками та покупцями мін. добрив. Посередницька діяльність. Робота з митницею та експедиторами. Реалізація великих партій рису (Пакистан) у великі мережі супермаркетів України та ЗСУ.

Начальник відділу продажів

с 11.2014 по 05.2016 (1 год 6 месяцев)
АГРОН, Київ (Реалізація мінеральних добрив)

Управління менеджерами відділу реалізації. Розробка та впровадження системи мотивації менеджерів. Розробка та впровадження системи продажів мін. добрив. Контроль за виконанням планів продажів. Ціноутворення. Контроль залишків на складах. Контроль показників KPI менеджерів і за напрямом. Розробка маркетингової стратегії та бюджетування. Особисті продажі ключовим клієнтам (агрохолдинги та середні господарства від 1,5 тис. га) та ін.

Заступник директора

с 10.2010 по 11.2014 (4 года 1 месяц)
Мілком, Київ (Реалізація мінеральних добрив)

Керування госп та фіндіяльністю компанії. Реалізація мін. добрив крупним агропідприємствам України. Адміністративний супровід угод. Врахування дебіторської заборгованості. Робота з постачальниками/виробниками міндобрив (заводи України, рф, білорусі, Казахстану) та ін.

Директор

с 04.2009 по 09.2010 (1 год 5 месяцев)
ООО "Компанія Таксі"/ООО "Трекстар Лоджистікс", Київ (Логистика та експедиція)

Управління логістичними компаніями, повний спектр послуг у логістиці (складське зберігання, крос-докінг, вантажні автоперевезення по Україні, СНД та Європі). Контроль звітності. Укладання договорів із великими мережами с/м побутової техніки (Ельдорадо, Фокстрот, Комфі та інших.). Контроль дебіторської/кредиторської заборгованості, управління фін-хоз.діяльністю підприємств.

Керівник відділу реалізації

с 06.2004 по 04.2009 (4 года 10 месяцев)
ООО "КАМІА", Київ (Полістирольна продукція, Мін.добрива, Кормові добавки)

Керівництво відділом реалізації. Логістика. Укладання договорів. Облік залишків на складах. Облік дебіторської та кредиторської заборгованості. Звітність. Розрахунок рентабельності продукції, що реалізується. Складання маршрутів розвантаження. Керівництво філіями по Україні. Розвиток мережі представництв в Україні. Маркетинг-розробка стратегій окремих напрямів у продажах. Упорядкування клієнтської бази. Виведення нового продукту на ринок України. Експорт кормових добавок (Білорусь, Молдова, Грузія). Продаж мін.добрив. Контроль виконання планів менеджерами. Складання заявок на виробництво (Концерн Стірол).

Механік холодильних, автомобільних установок

с 06.1997 по 06.2004 (7 лет)
ООО "Реп-Транс"/ ООО "УкрТранс", Київ (Транспорт, ремонт вантажного транспорту)

Образование

Український Фінансово-Экономичний Інститут

Фінанси. Економіст., Київ
Высшее, с 1998 по 2002 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

ІНКО, банківські курси банка ІНКО

1998, 6 місяців

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Outlook

Знание языков

  • Английский — средний
  • Французский — начинающий
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Досвід керівництва фін. та госп.діяльністю трейдингових та логістичних підприємств. Досвід у закупках та збуту: мін. добрив; кормових добавок; рис; с/г продукції; горіх; вагове обладнання; полістирольна продукція та ін. Досвід в забезпеченні мін.добривами агровиробників, також, досвід в забезпеченні пакувальними матеріалами (біг-беги/мішки) національного виробника добрив (Концерн Стірол); Досвід виходу на закордонних виробників добрив, рису, аграрних дронів. Розуміння бізнес-процесів в торговій компанії та компанії-виробника. Досвід в розрахунках по напрямкам в аграрній сфері (бізес-план, ціноутворення, повернення кредитних коштів та ін.). 1С; Word; Exel; Outlook; Bitrix24 – впевнений користувач.
Вдійські права кат.В, 15 років безаварійного водіння.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: