Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 марта 2024 PRO

Оксана

Няня-гувернантка, 10 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 06.2019 по 04.2022 (2 года 10 месяцев)
ЧОДБ санаторій,Сосновий Бір', Черкаси (дитячий багатопрофільний санаторій)

У перід із 1993 по 2018р працювала на посаді учителя украінськоі мови і літератури,зарубіжноі літератури.Із 2019 по квітень 2022 року-вихователь ЧОДБ санаторію ,Сосновий Бір'Працювала із дітьми різновіковоі групи,знаю індивідуальнийпідхід до кожноі дитини.Творча,ерудована,неконфліктна,дисциплінована,відповідальна.Пройшла переатестацію педагогічних працівників у квітні-травні 2022 року.Користуюсь авторитетом серед дітей і батьків

Образование

Черкасий педагогічний інститут

Учитель украінськоі мови і літератури, Черкаси
Высшее, с 1988 по 1993 (5 лет)

Знания и навыки

Відповідальна,старанна,неконфліктна

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Я.Опанасенко Оксана Володимирівна, 07. 09. 1971.р.н.,проживаю у м.Черкаси, освіта вища.педагогічна. 24 роки безперервного стажу роботи учителем украінської мови та літератури.Людина творча, ерудована. компетентна. не конфліктна.Маю нагороди відділу освіти за сумлінну багаторічну працю та роботу з обдарованими дітьми. Розлучена,маю двох дорослих дітей.Працювала нянею уКиєві у сім*і із дітьми віком 2, 10 роки.Знаю методики розвитку дітей дошкільного та шкільного віку У період із червня 2019 по квітень 2022 року працювала на посаді вихователя при ЧОДБ санаторіі ,Сосновий Бір' із дітьми різновікових категорій,де зарекомендувала себе як відповідальний,творчий працівник.Пройшла переатестацію педагогічних працівників у квітні-травні 2022 року. Працювала також на посаді асистента вихователя із дітьми із ООПу ДЗО,вихователем у групі компенсаційного типу із дітьми 4-5р. Шукаю роботу няні, або вихователя, бажано із проживанням у м. Києві. конт. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Практичний психолог, няня, вихователь
Черкассы

Вихователь
Черкассы

Няня
Черкассы

Няня
15000 грн, Черкассы

Вихователь
Черкассы

Няня-гувернантка
Черкассы

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: