Резюме від 31 березня 2024 PRO

Оксана

Няня-гувернантка, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь

з 06.2019 по 04.2022 (2 роки 10 місяців)
ЧОДБ санаторій,Сосновий Бір', Черкаси (дитячий багатопрофільний санаторій)

У перід із 1993 по 2018р працювала на посаді учителя украінськоі мови і літератури,зарубіжноі літератури.Із 2019 по квітень 2022 року-вихователь ЧОДБ санаторію ,Сосновий Бір'Працювала із дітьми різновіковоі групи,знаю індивідуальнийпідхід до кожноі дитини.Творча,ерудована,неконфліктна,дисциплінована,відповідальна.Пройшла переатестацію педагогічних працівників у квітні-травні 2022 року.Користуюсь авторитетом серед дітей і батьків

Освіта

Черкасий педагогічний інститут

Учитель украінськоі мови і літератури, Черкаси
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Знання і навички

Відповідальна,старанна,неконфліктна

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Я.Опанасенко Оксана Володимирівна, 07. 09. 1971.р.н.,проживаю у м.Черкаси, освіта вища.педагогічна. 24 роки безперервного стажу роботи учителем украінської мови та літератури.Людина творча, ерудована. компетентна. не конфліктна.Маю нагороди відділу освіти за сумлінну багаторічну працю та роботу з обдарованими дітьми. Розлучена,маю двох дорослих дітей.Працювала нянею уКиєві у сім*і із дітьми віком 2, 10 роки.Знаю методики розвитку дітей дошкільного та шкільного віку У період із червня 2019 по квітень 2022 року працювала на посаді вихователя при ЧОДБ санаторіі ,Сосновий Бір' із дітьми різновікових категорій,де зарекомендувала себе як відповідальний,творчий працівник.Пройшла переатестацію педагогічних працівників у квітні-травні 2022 року. Працювала також на посаді асистента вихователя із дітьми із ООПу ДЗО,вихователем у групі компенсаційного типу із дітьми 4-5р. Шукаю роботу няні, або вихователя, бажано із проживанням у м. Києві. конт. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: