Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 января 2019

Твттяна

Медицинский регистратор, администратор, 7 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Лозовая
Готов работать:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ
ПІБ: Румянцева Тетяна Миколаївна
Дата народження: 24.06.1986р.
Сімейний стан: неодружена, дітей не маю
Адреса проживання: Харківська обл., Лозівський р-н., с.Елизаветівка, вул. Центральна, б.62
Контактний тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
06.2003 — 06.2008 рр. Харківська державна зооветеринарна академія, факультет: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринитства”, спеціальність: інженер — технолог з виробництва і переробки продукції тваринитства”, з фахом спеціаліст.
08.2017 - студентка Харківського національного фармацефтичного університет у(заочна форма навчання). Факультет: медико — фармацевтичний. Спеціальність: клінічний провізор
Досвід роботи:
04.2011 — 05.2012рр. помічник головного технолога з виробництва продукції ТОВ “Вім-Біль Дан Україна”(звільнилась у зв`язку з переходом на більш оплачувану роботу)
06.2012 — 05.2017рр. ветеринарний працівник ветеринарної аптеки №1 смт. Краснопавлівка, Лозівського р-ну,Харківської обл. ( ПП Водолаженко І.В.)(звільнилась у зв`язку з переходом на більш оплачувану роботу)
05.2017 — 09.2017рр. фармацевт в ТОВ “Добра аптека” у смт. Краснопавлівка, Лозівського р-ну, Харківської обл.(звільнилась у зв`язку із скороченням штату)

Додаткова освіта:
2009-2010рр. - пройшла ряд тренінгів з псіхологічної підготовки працівників у вищих організаційних структурах, у Бізнес центрі “Полюс” у м.Харків.
2018р. - пройшла тренінг у ТОВ “Гамма -56” у м.Харків: “Введення нових лікарських засобів у фармацефтичний ринок України”

Знання ПК:
Досвідчений користувач, вільно володію офісними програмами та фармацефтичними програмами, включаючи 1С.

Іноземні мови: Англійська– розмовний рівень. Латинь — начальний рівень.

Особисті якості: Комунікабельна, відповідальна, порядна, гнучка, креативна, маю великий досвід роботи в команді, готова до зміни місця проживання за фактичним місцем роботи.

Причина пошуку нової роботи: шукаю роботу з комфортним графіком праці, відповідними умовами праці та високою заробітною платою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: