Резюме від 8 січня 2019

Твттяна

Медицинский регистратор, администратор, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Лозова
Готовий працювати:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
ПІБ: Румянцева Тетяна Миколаївна
Дата народження: 24.06.1986р.
Сімейний стан: неодружена, дітей не маю
Адреса проживання: Харківська обл., Лозівський р-н., с.Елизаветівка, вул. Центральна, б.62
Контактний тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
06.2003 — 06.2008 рр. Харківська державна зооветеринарна академія, факультет: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринитства”, спеціальність: інженер — технолог з виробництва і переробки продукції тваринитства”, з фахом спеціаліст.
08.2017 - студентка Харківського національного фармацефтичного університет у(заочна форма навчання). Факультет: медико — фармацевтичний. Спеціальність: клінічний провізор
Досвід роботи:
04.2011 — 05.2012рр. помічник головного технолога з виробництва продукції ТОВ “Вім-Біль Дан Україна”(звільнилась у зв`язку з переходом на більш оплачувану роботу)
06.2012 — 05.2017рр. ветеринарний працівник ветеринарної аптеки №1 смт. Краснопавлівка, Лозівського р-ну,Харківської обл. ( ПП Водолаженко І.В.)(звільнилась у зв`язку з переходом на більш оплачувану роботу)
05.2017 — 09.2017рр. фармацевт в ТОВ “Добра аптека” у смт. Краснопавлівка, Лозівського р-ну, Харківської обл.(звільнилась у зв`язку із скороченням штату)

Додаткова освіта:
2009-2010рр. - пройшла ряд тренінгів з псіхологічної підготовки працівників у вищих організаційних структурах, у Бізнес центрі “Полюс” у м.Харків.
2018р. - пройшла тренінг у ТОВ “Гамма -56” у м.Харків: “Введення нових лікарських засобів у фармацефтичний ринок України”

Знання ПК:
Досвідчений користувач, вільно володію офісними програмами та фармацефтичними програмами, включаючи 1С.

Іноземні мови: Англійська– розмовний рівень. Латинь — начальний рівень.

Особисті якості: Комунікабельна, відповідальна, порядна, гнучка, креативна, маю великий досвід роботи в команді, готова до зміни місця проживання за фактичним місцем роботи.

Причина пошуку нової роботи: шукаю роботу з комфортним графіком праці, відповідними умовами праці та високою заробітною платою.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: