Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2019

Елена

Скульптор-анималист

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
55 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Скульптор

с 05.2016 по наст. время (8 лет)
Частный литейный цех, Харьков (Создание скульптур и барельефов для литейных моделей)

Создание скульптур и барельефов из мягкого материала. Основной упор - анималистика, орнаменты. Разработка дизайна каминов, мангалов, барбекю, грилей, ограждений, лестниц, индивидуальных элементов оформления интерьеров. Парковая скульптура.

Образование

ХДАДМ

Образорче Мистецтво, Харьков
Высшее, с 2013 по 2018 (5 лет 3 месяца)

Скульптурное отделение

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe MS Word Малювання Скульптор Аниматор мультипликации Режисура Керамист Преподаватель творчество - рисунок, композиция, коллажи и т. д

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Автобіографія
Будучи в шостому класі закінчила музичну студію по класу скрипки, в тому ж 1982 році успішно склала вступні іспити в Художню школу (ХДХШ N2), яку закінчила у 1986 році. Під час навчання брала участь в міських, обласних, республіканських і всесоюзних виставках. У 90-е працювала режисером естрадного театру «Темп», брала участь в постановках і спектаклях як актор, режисер, художника в багатьох експериментальних театрах, яких тоді було дуже багато.
Першою в Харкові використовувала в сценічній постановці «Боді-Арт».
Сім років ( з 1990 по 1997 включно)працювала в творчих експериментальних майстеренях художників - керамістів, з 1991 по 1992 рік працювала консультантом в першій, новостворенній художній галереї «Джерела»
В 1995 році працювала викладачем малювання в Хореографчній школії .
В 1998 року зіткнулася з ливарним виробництвом. Мене взяли скульптором- розробником моделей для чавуноливарного виробництва в ливарний цех завода «Поліграфмаш». За кілька років я вивчила специфіку виробництва до останніх дрібниць. Але завод закрився і багато років про лиття я лише мріяла. У цьому проміжку я працювала художником -аніматором на кіностудії анімаційних фільмів «Борисфен», художником -аніматором в рекламній компанії СДРом »і ще в багатьох інших таких компаніях, коли їм був потрібний художник- аніматор. В цей час намагалася співпрацювати з літейкамі заводів : « ХТЗ »,« Станкостроітель », «Світло шахтаря», але продуктивної співпраці, окрім як з заводом «Авторемонтний», не вийшло. Це все величезні виробництва і художнє лиття - не для них. А ще постійне оформлення перепусток, всі ці дозволи на ввезення і вивезення моїх моделей, забирало дуже багато часу і нервів.
Нарешті, в 2005 році мене запросили до співпраці в експериментальний ливарний цех ХПІ. І я там працювала аж до рейдерського захоплення в грудні 2016 року.
З 2013 по 2018 вчилася в Харківський Академії Дизайну та Мистецв на факультеті образотворче мистецтво спеціальність станкова та монументальна скульптура. Здобула звання Магістра.


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: