Резюме від 18 квітня 2019

Елена

Скульптор-анималист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Скульптор

з 05.2016 по нині (8 років)
Частный литейный цех, Харьков (Создание скульптур и барельефов для литейных моделей)

Создание скульптур и барельефов из мягкого материала. Основной упор - анималистика, орнаменты. Разработка дизайна каминов, мангалов, барбекю, грилей, ограждений, лестниц, индивидуальных элементов оформления интерьеров. Парковая скульптура.

Освіта

ХДАДМ

Образорче Мистецтво, Харьков
Вища, з 2013 по 2018 (5 років 3 місяці)

Скульптурное отделение

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe MS Word Малювання Скульптор Аниматор мультипликации Режисура Керамист Преподаватель творчество - рисунок, композиция, коллажи и т. д

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Автобіографія
Будучи в шостому класі закінчила музичну студію по класу скрипки, в тому ж 1982 році успішно склала вступні іспити в Художню школу (ХДХШ N2), яку закінчила у 1986 році. Під час навчання брала участь в міських, обласних, республіканських і всесоюзних виставках. У 90-е працювала режисером естрадного театру «Темп», брала участь в постановках і спектаклях як актор, режисер, художника в багатьох експериментальних театрах, яких тоді було дуже багато.
Першою в Харкові використовувала в сценічній постановці «Боді-Арт».
Сім років ( з 1990 по 1997 включно)працювала в творчих експериментальних майстеренях художників - керамістів, з 1991 по 1992 рік працювала консультантом в першій, новостворенній художній галереї «Джерела»
В 1995 році працювала викладачем малювання в Хореографчній школії .
В 1998 року зіткнулася з ливарним виробництвом. Мене взяли скульптором- розробником моделей для чавуноливарного виробництва в ливарний цех завода «Поліграфмаш». За кілька років я вивчила специфіку виробництва до останніх дрібниць. Але завод закрився і багато років про лиття я лише мріяла. У цьому проміжку я працювала художником -аніматором на кіностудії анімаційних фільмів «Борисфен», художником -аніматором в рекламній компанії СДРом »і ще в багатьох інших таких компаніях, коли їм був потрібний художник- аніматор. В цей час намагалася співпрацювати з літейкамі заводів : « ХТЗ »,« Станкостроітель », «Світло шахтаря», але продуктивної співпраці, окрім як з заводом «Авторемонтний», не вийшло. Це все величезні виробництва і художнє лиття - не для них. А ще постійне оформлення перепусток, всі ці дозволи на ввезення і вивезення моїх моделей, забирало дуже багато часу і нервів.
Нарешті, в 2005 році мене запросили до співпраці в експериментальний ливарний цех ХПІ. І я там працювала аж до рейдерського захоплення в грудні 2016 року.
З 2013 по 2018 вчилася в Харківський Академії Дизайну та Мистецв на факультеті образотворче мистецтво спеціальність станкова та монументальна скульптура. Здобула звання Магістра.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: