Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 17 января 2019

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/5257040

Адвокат, юрист, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

юрисконсульт

с 08.2016 по наст. время (7 лет 8 месяцев)
Виробництво і ремонт військової техніки

Головне: завод з передбанкрутного стану став з 2018 року прибутковим і перспективним. Цього було досягнуто значною мірою юридичними заходами.

Образование

Московська державна юридична академія

Державне будівництво, Москва
Высшее, с 1990 по 1996 (5 лет 7 месяцев)

Після закінчення працював викладачем, потім заступником начальника кафедри права Львівського військового інституту (тепер Академія Сухопутних військ) в період 1996 - 2003.

Дополнительная информация

2003 - 2005 забезпечив початок підготовки кадрів військової служби правопорядку (ВСП) на посаді заступника начальника Навчального центру ВСП (Львів), підполковник юстиції.
2007-2015 начальник юридичного відділу територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області (головне досягнення - певною мірою не без участі юридичної служби на той час це управління стало кращим в Україні а його начальника в 2011 році призначили 1-м заступником Голови Держгірпромнагляду і це не донецького). 2015-2016 роки - робота юристом в Європейській правничій компанії (спеціалізація по трудових справах). Звідти направлений на допомогу на ДП "Львівський бронетанковий завод", де запропонували перевестись на постійну роботу в юридичний відділ, де на даний час працюю.
Свідоцтво на право заняття адвокатською діяльністю № 1829, видане Львівською ОКДК 08.06.2012. (на час перебування на державній службі - до червня 2015 року суміщення з адвокатською діяльністю заборонялося).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: