Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 января 2019

Денис

Перекладач англійської, 6 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Перекладач англійської

с 06.2017 по 12.2018 (1 год 6 месяцев)
"Trick-Trek", Київ (Виготовлення дитячої продукції)

Основним обов'язком було переоформлення всієї продукції компанії на іноземний ринок. Основними сайтами, з якими працював, були Ebay та Amazon. Переклав з української та російської тексти різних ігор на англійську, оформив прайс-лист та виклав на іноземні сайти оновлену продукцію. Завдяки цій роботі підкріпив знання англійської мови, навчився працювати з деякими сайтами, а також став ще більш комунікабельним, адже довелось працювати в невеликій компанії з вузьким колом робочих.

Образование

Національний Технічний Університет України "Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського"

Факультет електроенергетики та автоматики, спеціальність - автоматизація електросистем та електропривод, Київ
Неоконченное высшее, с 2016 по 2020 (3 года 9 месяцев)

Про КПІ знають у всьому світу, це найкращий технічний ВУЗ України і він дає дуже потужну базу освіти. Окрім того, кпішники вміло знаходять виходи з, як може здатись на перший погляд, безвихідних ситуацій. Мій факультет вчить студентів у сфері автоматизації систем, будь то автоматичні розсувні двері у метро, магазинах чи автотранспорті, чи навіть більш важкі системи, як, так званий, "розумний дім". Я вважаю, що ця спеціальність на даний час актуальна, як ніколи, адже світ та технології не стоять на одному місці.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — продвинутый
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Доброго дня! Хотів би додати трохи більше про свій досвід роботи. Працювати починав промоутером, далі помічником відкритого простору «Циферблат». Згодом потрапив до компанії по виготовленню настільних ігор для дітей «Trick-Trek». Із плюсів можу виділити гарне володіння англійською мовою. Був волонтером на футбольному матчі, що проводився літом 2018 року у Києві.
У цілому я досить впевнена у собі та цілеспрямована людина, гарно працюю в команді і вмію знаходити рішення у важких ситуаціях. Комунікабельний, позитивний і зацікавлений рівно як у заробітку коштів, так і у навчанні чомусь новому!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: