Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 ноября 2022

Тетяна

Кондитер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Старший кондитер

Досвід роботи:
З квітня 2015р. працюю старшим кондитером в кондитерському цеху ТзОВ «Арго-Р», мережа супермаркетів «Наш край», виготовлення кондитерських виробів:
•Знання калькуляцій та рецептур;
•Робота з різними видами тіста, бісквітів і кремів, робота з безе та заварним тістом (еклери, профітролі, шу), випічка штрудлів;
•Робота з мусовими, кремовими тортами, різноманітними тістечками, капкейками, трайфлами, виготовлення тарт, чіз-кейків, оформлення десертів та дитячих тортів;
•Декорування тортів мастикою, різними видами кремів, шоколадною та дзеркальною глазур’ю, кремовими та шоколадними квітами, виготовлення композицій з цукрових та вафельних квітів. Є досвід роботи в кав'ярні.
Додаткове навчання:
•Успішно пройшла курс «Домашня кондитерська справа» (кулінарні курси перші у Львові) м. Львів 2016р.
•Закінчила курси по цукровій флористиці м. Львів 2016р.
•Пройшла майстер-клас по темі “Шоколадний декор” м. Львів 2018р.
•Пройшла майстер-клас по темі “Виготовлення квітів з вафельного паперу” м. Львів 2018р. (майстер Олеся Голумбівська)
З серпня 2003р. по березень 2014р. працювала в ТзОВ «Каскад-Продакшн» Лтд технологом контрольно-випробувальної лабораторії, з листопада 2010р. мікробіологом за сумісництвом в цій лабораторії. Пройшла навчання на базі бактеріологічної лабораторії Волинської СЕС.
З серпня 2002р. по серпень 2003р. працювала менеджером на гуртівні оргтехніки та канцтоварів ТзОВ «Компанія Сандра» м. Львів
Освіта:
З 1996р. по 2002р. навчалась у ЛДАВМ ім. С.З. Гжицького на санітарно-технологічному факультеті та отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки молока». Пройшла навчальну та виробничу практику на Львівському холодокомбінаті «Лімо»
Додаткові відомості:
Наявність санітарної книжки. Вільний користувач ПК, інтернету. Українська мова рідна, російська – вільно, англійська – початковий рівень
Особисті якості:
Вміння працювати з великим об’ємом інформації, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, відповідальність. Відкрита до нових знань.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: