Резюме от 10 ноября 2023PRO
Діана
Шеф-кондитер (консалтинг)
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 38 лет
- Город проживания:
- Черкассы
- Готов работать:
- Днепр, Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Ужгород, Черкассы, Черновцы
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5361824
Опыт работы
Шеф кондитер
с 07.2021 по 02.2022
(7 месяцев)
Імбирний пряник, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів
Шеф кондитер
с 06.2020 по 07.2021
(1 год 1 месяц)
База відпочинку, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів, морозива
Шеф кондитер
с 09.2019 по 05.2020
(8 месяцев)
The kitchen и Fat goose pub, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Шеф кондитер
с 03.2019 по 05.2019
(2 месяца)
Готель Аврора, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Шеф кондитер
с 11.2018 по 02.2019
(3 месяца)
Пекарьоф, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Технолог кондитерського виробництваа
с 10.2018 по наст. время
(5 лет 1 месяц)
Vanilka, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
' ogovarivayetsya otdel'no.
Запуск виробництва. Розробка десертів, морозива та хлібобулочної продукції будь-якої складності для ресторанів та кондитерських у будь-якій точці світу. Вартість обговорюється окремо.
Кондитер
с 05.2018 по 11.2018
(6 месяцев)
Пан Хинкалыч ( Дом Хлеба ), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
Кондитер
с 05.2017 по 10.2017
(5 месяцев)
Nikas, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
oformleniye tortov, pirozhnykh i t.d.;
контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
Кондитер
с 05.2010 по 12.2012
(2 года 7 месяцев)
База відпочинк Занки, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)
к- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Образование
ДБТУ
Харчові технології, Харьков
Высшее, с 2021 по 2022 (1 год)
Технолог кондитерських, макаронних і хлібобулочних виробів. Магистр.
ХТЭК КНТЭУ
Харчові технології: Ресторанні технології, Харків
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)
Навчаюсь на денній формі за освітньо-кваліфикаціним рівнем БАКАЛАВР
Хлібопекар
• Кухар-хімік
• Пекар
• Пекар-кондитер
• Тістоміс
• Кондитер
• Шоколатьє
• Кенді-кухар
• Фрізі-майстер
ХТЕК КНТЕУ
Готельно-ресторанна справа, Харків
Высшее, с 2019 по 2022 (3 года)
– розробка і реалізація якісного готельно-ресторанного продукту;
– організація комплексного обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства;
– проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу та їхнього устаткування і дизайну.
ХТЕК КНТЕУ
Виробництво харчової продукції, Харків
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)
Технолог хлібобулочних,
макаронних і кондитерських виробів, бакалавр.
Дополнительное образование и сертификаты
Al.Cuisine - кондитерский курс. Мастер-классы: Лиза Глинская, Эмилия Прыткина, Людмила Казмерчук, Antonio Bachour, Нина Тарасова
2016 г - 2019
Pastry Master курс Эклеры и тарты ( шеф преподаватель Саба Джанджгава)
2019, 2 дня
DGF «Хлеб, как искусство» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )
2019, 2 дня
DGF «Сдобное тесто» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )
2020, 2 дня
Ильназ Искаков
Тарты и песочное тесто Vegan 2021
Ильназ Искаков
Нарезные пирожные Vegan 2021
Курс Бриошь, Игорь Лаврешин
2022,1 день
Chefs Creativ Summit
2021, 1 день
Massimiliano Liberatore, Panettone Online courses
2021,2 дня
Мария Селянина, Зимняя Сказка онлайн
2021,2 дня
Ильназ Искаков, Макаронс
2021, 2 дня
Smbat Tonoyan, Пасхальная выпечка
2021,2 дня
DAMASTER CAKE, Арт+Геометрия ( торты)
2021,2 дня
Inesa Poltseva, Торты
2020,2 дня
Татьяна Дядечко, Сыры группы Pasta Filata
2021,1 день
Юрков Владимир,Курс сыроварения
2022, 3 недели
Знание языков
Английский — средний